Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nők.Tetszene egy ilyen randi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők.Tetszene egy ilyen randi meghívás? Az utcán egy férfi az öletekbe nyomna egy kiscicát,azt mondaná::Te is ilyen elveszettnek és ártatlannak tűnsz.Szeretnék a gazdád lenni:: Visszavenné a cicát és elhívna randizni. Jó lenne? F/46

Figyelt kérdés
2022. ápr. 11. 16:45
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%
Igen gáz. A kiscicákkal nincs bajom, szerintem cukik, de ne csajozásra használd őket. Ezen túl nem vagyok elveszett, nem is tűnök annak, ráadásul nekem férgi és egyenrangú társ kell, nem gazda.
2022. ápr. 11. 22:43
 12/12 anonim ***** válasza:
100%
Már azzal kezdi az ismerkedést, hogy minősíti a személyiségemet negatív módon, ráadásul egy hímsoviniszta tahó, aki azt gondolja, hogy a férfi a nő gazdája? Megmondanám neki, ki van csukva, hogy elmenjek vele randizni.
2022. ápr. 12. 10:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!