Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan kell egy lányt sikerese...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan kell egy lányt sikeresen elhívni randira?

Figyelt kérdés

Bocsánat hogy felnőttként ilyet kérdezek, de nekem ez sajnos eddig kimaradt az életemből. Most viszont talán lenne lehetőség.

Szóval ha tegyük fel elméletben hogy megvan a kölcsönös szimpátia (részemről mindenképpen, de ahogy lejött nekem a reakcióiból, testbeszédéből, mosolyából talán benne is), akkor hogyan kell őt elhívni valahová úgy hogy a legnagyobb eséllyel el is jöjjön? Hová érdemes hívni, mikor, mit érdemes mondani neki előtte? És mit érdemes kerülni a meghívásnál?

Köszönöm a segítségeteket előre is!

25/ffi

2022. márc. 28. 12:46
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Lehet, hogy totál baromság, de én pl első randihelyszínnek alapból olyat választanék, amire egyedül is tudnék menni. (Mozi, koncert.)

Úgy hívnám el, hogy megemlíteném neki a dolgot, hogy én ekkor és ekkor ide meg oda megyek, és ha gondolja akkor velem tarthat, mert tegyük fel, hogy a jegyet még nem vettem meg.

Így szabadon eldöntheti, hogy benne lenne-e a dologban, és nem fogja rosszul érezni magát akármit is válaszol. Továbbá te is választ kapsz az "eredeti/lényegi" kérdésedre... :,D

2022. márc. 28. 12:58
 2/3 Laylah ***** válasza:
100%
Ha szimpatikus vagy számára, akkor lényegében teljesen mindegy, amíg nem vagy bunkó. Nem azt fogja nézni, hogy volt-e nyelvbotlásod, nem kevertél-e össze kifejezéseket, hanem örülni fog, hogy elhívod. A hová, mikor, stb. az lényegében rajtad, rajtatok múlik. Legyen egy ötleted, lehetőleg olyan hely, ahol otthonosan mozogsz (nem leszel befeszülve még az új hely miatt is), és szívesen megosztanád vele. Semmiképp sem mozi vagy koncert, ha csak nem vagytok nagy rajongók vagy bulizók. A randinak arról kellene szólnia, hogy beszélgettek, ismerkedtek, ez a két hely pont olyan, hogy egy szót sem tudtok váltani, csak ha kimentek. Akkor meg már minek is mentek be? :)
2022. márc. 28. 13:39
 3/3 anonim ***** válasza:

... Viszont a mozi/koncert után már rögtön lehet miről beszélgetni/témázgatni sétálgatás közben.

Ekkor következhet az a lépés, hogy elviszed a csajt ebédelni, mivel nagy valószínűséggel éhesek lesztek.

Innentől kezdve addig beszélgettek, amíg ki nem fogytok a témákból.

És amikor ez megtörténik, mindenki mehet hazafelé... :,D

2022. márc. 28. 17:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!