Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kattos csaj vagy ez milyen válasz volt mégis egy éttermi meghívásra?
Figyelt kérdés
Elhívtam vacsizni, már volt egy randink illetve előtte egy teljes napot töltöttem mar vele egy alkalmi munkán.
Azt válaszolta: Nincs kedvem flancoskodni, más meg éhezik...
Én csak néztem. Mondtam neki, jó akkor mit szeretne, azt monda sétáljunk. Rendben. Na de akkor is. Mire számítsak?
2022. febr. 14. 13:36
1/10 A kérdező kommentje:
Egyébként teszik minden vele.
2/10 A kérdező kommentje:
tetszik
3/10 anonim válasza:
És te kattos vagy, hogy tőlünk kérdezed, mire számíts? Hívd fel a tévés jóst.
4/10 anonim válasza:
Lehet, hogy nem akar/tud erre költeni, viszont élből nem szeretné a sajátját kifizettetni veled. Ez nemhogy nem kattosság, hanem jó előjel. Vigyél egy zacskó aprósütit a sétához, meg innivalöt, szervezd úgy, hogy legyen majd wc elérhető közelségben, akkor nagyobb eséllyel nem valami szükséglet miatt lesz idő előtt vége a találkozónak. Plusz kedves is.
5/10 anonim válasza:
Omg, egy ember, aki kimondja a varázsszót: nincs kedvem (!4!!4)
Semmi kifogás, nem jaj most nem érek rá, jaj a kutya megette, jaj vendégek jönnek, jaj most mennem kell majd írok.
Egyenes, korrekt.
6/10 anonim válasza:
5-ös, milyen igaz. Általában kiskorunkban megmondják, hogy az nem elég jó indok, hogy nincs kedvem, pedig igenis az.
7/10 anonim válasza:
Csak éttermezni nincs kedve, sétálni van, mielőtt lebeszélitek a csajról a kérdezőt.
8/10 anonim válasza:
Tudod ki fog sétálni, van akinek lába sincs.
9/10 anonim válasza:
6# Pedig a legegyszerűbb, legőszintébb "kifogás"
:)
10/10 anonim válasza:
Ez urugy volt arra, hogy feszelyezi a masok elott eves. Eskuszom, van ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!