Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ehhez a vlogger csajhoz (Hédinke) illik ez a pali?
https://www.youtube.com/watch?v=1bUh-Q3lsi8
Mert férfiként írom szerintem elképesztően szép csaj, megkockázatom, hogy 9/10-es és nem éppen ilyen palit képzelnék el mellé. Mondjuk a fickónak elég karakteres ábrázata, férfiasan mackós teste van meg kreol bőre és tapasztalatom szerint az ilyen pasiknak átlagnál nagyobb mérete van lent, ami nyilván bármilyen nőnek nagyon imponáló, akár még a külsőt is felülírja. Meg gondolom pénze is van/tanult máskülönben nem szaladgálna vele a fél világot bejárva.
Na de ti mit gondoltok, összeillenek? A nemeteket is írjátok le, hogy tudjam pasik/nők milyen véleményen vannak.
1.Ez a ropi fazon inkább gizda, mint "férfiasan mackós"
2.Ezek teljesen átlagos emberek, napi szinten jön velem szemben vagy 4-5 ilyen páros kb. ilyen fejekkel. Ebben mi a különleges?
3.A méretes cuccra mindjárt érkezik pár karakter a Szent Gimli Törprendből kiselőadást tartani, hogy a tapasztalatod az hülyeség, bezzeg ők.
4.Iszonytatóak a következtetéseid.
Ez a lány 9/10??
Akkor te tesám, lehet már 5 éve nem voltál csajjal.
Első ránézésre nem illenek össze, de ezt mi kívülállók nem tudhatjuk igazából. A 9/10 erős túlzás. Ők egy átlagos pár.
"és tapasztalatom szerint a"
Talán annyi ilyen férfiét láttad? :D
nem az én reszortom megítélni, hogy összeillenek e vagy sem.
F
Volt az a pénz...
A csaj pedig jó, de azért a 9/10-es kategóriától még elég messze van.
Ezek 10/9???? Melyik univerzumban?
Ez 2 átlagos fiatal/egyetemista kategória.
Amúgy meg aki mackós annak nem nagyobb a mérete.
Nekem 98 kilósan is 15 cm volt, meg most 75 kilósan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!