Temes Anikóról(YouTuber) mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
2022. jan. 4. 17:39
1/4 Noren1989 válasza:
Nagyon régen követte exem. Olyan 4-6éve. Akkoriban màr erősen elfordult a maga élete polírozàsa felé...
Emellett kb 2utcàra lakunk egymàstól, làttam jópàrszor élőben. Nagyon nem mintàznivaló nő, ahhoz képest, h mekkora követőserege van.
2/4 anonim válasza:
Klassz sminkes videoi vannak. En birom ot.
3/4 anonim válasza:
Szerintem egy kissé nagyképű, viszont őszintének tűnik. Kedves első válaszadó, kifejtenéd kérlek a véleményedet?
4/4 A kérdező kommentje:
Szerintem jó videói vannak és szép is. A sminkes videói is jók kezdőknek is, mint amilyen én vagyok xd. Öszességebe sztem kedves csajszi. És Lufika nagyon cuki. 🐾🥰
2022. jan. 16. 01:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!