Temes Anikó dolgozik valamit vagy évek óta csak otthon ül?
Régebben még válaszolt nagyjából erre a kérdésre, és a vlogokban is kicsit mesélt a munkájáról, bár akkor se volt tiszta teljesen, hogy pontosan mit csinál. Viszont tavaly év eleje óta max. néha kötelességből megjegyzi, hogy épp aznap dolgozott is, de olyan érzésem van, hogy csak amiatt, mert rá szoktak kérdezni.
Egész nap a házban babrál meg nem kis összegekben vásárol, vagy épp a Palkóval másfél órákat kávézgat stb., de ezen kívül mégis mit csinál? Ok, hogy nem látjuk 0-24, de a posztjai és elmondásai alapján azért egy egész reális kép kialakul, és az azt mutatja, hogy Gábor dolgozik, ő meg csak élvezi a körülményeket, és nagyon büszke magára, hogy mit ért el ennyi idős korára, de ezeket nem is ő érte el, hanem a férje. Leszámítva, hogy ő álmodta meg a csempéket vagy épp a bútorokat. Még a fősulit is abbahagyta, de arról is mélyen hallgat.
Bevallom én régen azt gondoltam, hogy mlm-ezik, azért titkolja ennyire, de akkor még valóban meg volt a látszata, hogy dolgozik valamit. Sose értettem, hogy miért 7pecsétes titok, ha már betekintést enged az életébe, akkor nyilvánvaló, hogy az is érdekelni fogja az embereket, hogy mivel foglalkozik.
Fura egy nő, amikor passzív volt az egyetemen rendszeresen beletette a vlogokba,hogy épp vizsgára készül, szóval...
Érdekes. Az elején elhittem,hogy dolgozik...szerintem mára csak a youtube maradt meg a szponzorok. Nincs ezzel baj.. csak ne tagadná.
Engem sokkal jobban idegesít annak a kutyának a babusgatása,meg önmaga bámulása a kamerában (hunyorgások,hajsimogatás)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!