Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ehhez a vlogger csajhoz (Hédinke) illik ez a pali?
https://www.youtube.com/watch?v=1bUh-Q3lsi8
Mert férfiként írom szerintem elképesztően szép csaj, megkockázatom, hogy 9/10-es és nem éppen ilyen palit képzelnék el mellé. Mondjuk a fickónak elég karakteres ábrázata, férfiasan mackós teste van meg kreol bőre és tapasztalatom szerint az ilyen pasiknak átlagnál nagyobb mérete van lent, ami nyilván bármilyen nőnek nagyon imponáló, akár még a külsőt is felülírja. Meg gondolom pénze is van/tanult máskülönben nem szaladgálna vele a fél világot bejárva.
Na de ti mit gondoltok, összeillenek? A nemeteket is írjátok le, hogy tudjam pasik/nők milyen véleményen vannak.
Nem értem a lepontozás okát :)
Szerintem teljesen átlagos lány nem 9/10. A sok smink és divatos holmi nélkül max 5/10-es.
Én elég régóta nézim Hédit és bár vannak dolgok amikben nem értek vele egyet (nézetek), az alapján amiket a videóiban elmond, alapvetően kedvelem, sok érdekes és hasznos tartalmat is gyárt a szimpla szórakoztató mellett.
A pali aki már a férje, mindig is érdekes volt számomra. Kicsit furcsán beszél, amiről persze nem tehet, illetve őszintén azt gondolom, hogy elég csúnya arca van.
DE!
A videókból az jön le hogy ő is elég normális, amennyire tudom igenis egy kifejezetten tanult és intelligens srác. És 12 éve együtt vannak, remélem ez így is marad.
Szóval teljesen mindegy, hogy ki mit gondol. Mindegy, hogy szerintem csúnyácska srác, mindegy hogy hogyan beszél, mindegy az alkata, stb stb az számít, hogy ők (persze, mennyire látszik a külvilagnak) jól megvannak. Valamit biztosan jól tud és kizártnak tartom, hogy csak a nemiszerve miatt lenne vele együtt.
Senkinek semmi köze hozzá.
Sok érdekes pár van, sok lány jár hozzá képest kevésbé szép pasival és sok férfi van együtt olyan csajokkal, hogy a fejemet fogom.. de ől biztos tudják nekik miért jó.
Kérdezőnk betegesen sok időt tölt közösségi médián és már nem tudja, hogy néz ki a való élet...
Ez egy baromira átlagos kiscsaj, meg egy (női szemmel) elég csúnyácska pasi. Ha szeretik egymást, akkor minden jót kívánok nekik, ennyi.
#17: Szerintem meg te szálltál el a valóságtól. Mutass már nekem akkor olyan csajt, aki valóban átlag alatti!
Bezzeg, ha másképp tettem volna fel a kérdést (negatívan a csajra kihegyezve) főleg, ha az én paramétereimet is beleszövöm (alacsony, vékony), akkor meg bombáztak volna a kommentekkel, hogy "ez igenis egy szép lány, el vagy szállva magadtól".
Külsőre nekem is fura volt kicsit ez a páros elsőre, annyira egymás ellentettjei színekben, a való életben kevés ilyen párost látok. Női szemmel szerintem "pontszinten" nem annyira állnak egymástól távol. Mindketten átlagosak, talán Hédi egy kicsit felette van az átlagnak (amikor nem csúfítja el magát vmi előnytelen trenddel, amire hajlamos). A vlogjaikat nézve meg egyértelmű, hogy passzolnak egymáshoz személyiségre, jól megvannak, és az a lényeg.
Amúgy meg a 18. válaszra... nem értem, miért kell az embereket ennyire szélsőségesen nézni. Vagy istennőnek kell tekinteni vmit, vagy negatívan nyilatkozni róla, elmondani minden rondaságnak? Arany középút...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!