Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb velem korú srác miért járkál idősebb nővel?
Figyelt kérdés
22 vagyok és csomó csop.társam mászkál 30 körüli nőkkel, nem akarok senkit leszólni, csak érdekelne, hogy miért lehet ez? Már kb a 6. osztálytársamról tudom meg, hogy ilyen korú a barátnője. Ezek a nők nem találnak pasit a saját korosztályukban? Vagy ők már "tudnak valamit" és ezért gerjednek rájuk a fiatalok?:D2022. ápr. 8. 21:33
11/15 A kérdező kommentje:
Akiket én ismerek sztem járnak rendesen, hozzák őket egyetemi bulikra, a csavok meg szerelmesnek tűnnek legalábbis rohannak a nő után
2022. ápr. 8. 22:35
12/15 A kérdező kommentje:
Amugy nem 35 évesekre értettem, hanem ilyen 27-30 körüli csajok
2022. ápr. 8. 22:39
13/15 anonim válasza:
Nem mindegy? Fordított esetben nem szólnál semmit. Mi ez a kettős mérce?
14/15 anonim válasza:
Az még bőven egy korosztálynak számít...
Nem tudom, miért kell ezen a szájbakúrt oldalon 3-5 éveken verni a nálatokat. Az nem korkülönbség könyörgöm!
10 év, na az már az. Meg attól fölfelé. De igazából az is teljesen érthető lenne. Idős hapsik is járnak huszonéves lánnyal, fordítva miért olyan rohadt hihetetlen ez? Mert valamelyik elhasznált fasz azt mondta, hogy 30 fölött nem szexi egy nő, csak a férfi? Érdekes, az élet szerint mégis.
15/15 anonim válasza:
Én régen azt hittem hogy eszméletlenül sokat számít egy pár év, és sosem értettem azokat az embereket akik hatalmas korkülönbségek ellenére is összejönnek.. Aztán minél "idősebb" lettem, annál több embert ismertem meg munkahelyen, egyetemen, munkatáborokban és sok más helyen. Elképesztő mennyire különbözőek vagyunk és ami ennél is elképesztőbb, hogy nagyon sok olyan esettel találkoztam az évek során amikor egy pl. 42 éves férfi egy 15 fiu szintjén van agyilag és olynnal is amikor egy 22 éves srác sokkal intelligensebb mint sok 40 és 50es férfi. Tényleg csak egy szám az életkor. Nem azt mondom minden esetben így van, de nagyon sok olyan példa van hogy egy fiatalabb lány vagy srác messzemenően van olyan érettségi szinten mint sok jóval idősebb ember. A kérdésedre válaszolva meg csak annyit tudok mondani hogy szerintem valaki nem direkt céloz meg egy bizonyos korosztályt... csak simán így hozza az élet. És ha már egymásra talált két ember, miért pont a korosztály különbség gátolja már meg a kapcsolatot?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!