Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A legtöbb velem korú srác...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A legtöbb velem korú srác miért járkál idősebb nővel?

Figyelt kérdés
22 vagyok és csomó csop.társam mászkál 30 körüli nőkkel, nem akarok senkit leszólni, csak érdekelne, hogy miért lehet ez? Már kb a 6. osztálytársamról tudom meg, hogy ilyen korú a barátnője. Ezek a nők nem találnak pasit a saját korosztályukban? Vagy ők már "tudnak valamit" és ezért gerjednek rájuk a fiatalok?:D
2022. ápr. 8. 21:33
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
35%
Én is 22 vagyok, és meg sem fordult még a fejemben, hogy ennyivel idősebb csajt szedjek össze. A baráti társaságban sem tudok ilyenről.
2022. ápr. 8. 21:35
 2/15 anonim ***** válasza:
21%

Ezeket a nőket már levedlették a korukbeliek fiatalabb feszesebb húsokra.

Ezek a nők már tudják mit akarnak és mire képesek, továbbá könnyen tudják irányítani a fiatalabb partnert.

A fiúk meg tanulnak mellettük. Kevesebbet kell őket sétáltatni, beszélgetni velük meg limitált a hiszti. Továbbá tök menő, egy idősebb nőt telibevágni.

Itt mindenki jól jár.

2022. ápr. 8. 21:36
 3/15 anonim ***** válasza:
31%
menj moziba v sörözni, ne provokáld a népet
2022. ápr. 8. 21:36
 4/15 anonim ***** válasza:
86%
Jesszusom azt hittem kb.50 évest írsz,azért 8 év még semmi. 🤣
2022. ápr. 8. 21:40
 5/15 A kérdező kommentje:

1: Én ismerek több száz embert és elég sok ilyenről tudok mostanában.

2: hát lehet, de sztem amúgy nekik pont magasabbak az elvárásaik

3: Akkor mindenki provokál, aki kiír itt egy kérdést, ami érdekli, ugye?:D Amúgy lány vagyok.

2022. ápr. 8. 21:41
 6/15 anonim ***** válasza:
8%

1-es vagyok: én is ismerek párszáz embert és tényleg nem tudok ilyenről 😂 biztos vannak ilyebek is, nem azt mondom hogy nem, csak nem hiszem hogy ennyire jellemző lenne.

Amúgy 2essel teljesen egyet tudok érteni.

2022. ápr. 8. 21:44
 7/15 A kérdező kommentje:
Hat 2.essel olyan szempontból egyet ertek, hogy biztos meno egy ilyen not megkapni de amugy szerintem az hogy nem kell setalni veluk meg foglalkozni, az hulyeseg:D Akikrol en beszelek azok ugymond fullos magassarkus csinibabak, nem hiszem hogy beernek azzal ha a csavo csak rajuk nez. Meg kb jobban neznek ki, mint mi:D ezert kerdezem, hogy vajon akkor a csavok csak a kulsore mennek ra? Szoval ha egy csaj jol nez ki, akkor vegulis mindegy hany eves?:D En erre tudok gondolni magyarazatkent.
2022. ápr. 8. 21:49
 8/15 anonim ***** válasza:
15%
Anyakomplexus.
2022. ápr. 8. 22:06
 9/15 anonim ***** válasza:
74%
Nincs ebben semmi. Pár év nem számít. Sehol nincs előírva, hogy a nőnek kell fiatalabbnak lenni. Én is ismerek elég sok olyan párt, ahol a nő 1-5 évvel idősebb. 5 év alatt még egy korosztály.
2022. ápr. 8. 22:19
 10/15 anonim ***** válasza:
23%
Nem lehet, hogy "csak" szeretők?
2022. ápr. 8. 22:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!