Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legtöbb férfi miért szereti a fiatalabb nőket, a legtöbb nő meg az idősebb pasikat?
Mert izgalmas!
Én is a fiatal csajokat szeretem, keresem!
Nekem mindig pár évvel fiatalabb lány kell de van egy határ. 29 vagyok de 20 alatt már nem kezdek.-
Sőt ha lehet azt sem bánom ha több és túl van az iskolákon és már dolgozik.,
Engem is nagyon idegesít,hogy a korombeli csajok le sem szarnak,és az idősebbekkel vannak.Azonban úgy sem tudok változtatni rajta,ha majd pár év múlva meg ők akarnak valamit,én is majd azt mondom nekik amit anno ők nekem.Ilyen egyszerű. :)
22/F
Egy ferfi mellett minel fiatalabb a no annal nagyobb erteket kepvisel mint statusszimbolum.
A nok meg azt hiszik hogy az idosebb fefrival majd vegre lehet egy "komoly" kapcsolatuk.
rosszul vagytok ti összerakva csesszétek meg!
+/- 5 év a max korkülönbség.
alatta és felette már generációs szakadék van, ami pedig előbb-utóbb, de nem kizárt, hogy folytonos problémákhoz fog vezetni!!!
gondolkozzatok már bakker!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!