Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Milyen “mondvacsinált” indokot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen “mondvacsinált” indokot találjak ki hogy eltudjak menni a nőgyógyászhoz?

Figyelt kérdés

Most jönni fognak a “Milyen ciki” “Milyen gáz vagy” megjegyzések de nem érdekel.

Tippeket szeretnék azzal kapcsolatban hogy mivel nagyon bejön nekem a nőgyógyászom (IGEN) szívesen randiznék vele. De egyenlőre máshol nem tudok vele összefutni csak a rendelőbe .. És elszeretném kezdeni a “jelek adását” neki.. Így el kéne hozzá mennem. (TB-s rendelésről van szó nyugi nem fizetek neki😂) Viszont nincs az ég világon semmi bajom se. Mégis milyen olyan “probléma”val fordulhatnék hozzá ami reális? De nyilván nem lebukós..hogy a semmiért mentem. 😅 Szeretném làtni. Szóval mit találjak ki? Szerintetek?

Köszi ha segítesz és nem kicikizős értelmetlen bunko kommentet írsz😀23/L

2022. ápr. 7. 08:04
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Csak egy profilja van.. már néztem mindent. Vagy esetleg lehet neki másik csak azon akkor nem a saját nevével van fent.
2022. ápr. 7. 10:13
 12/23 A kérdező kommentje:
Igen.. Gondoltam én is hogy a véletlenül összefutás volna jó. De hát mivel nem tudom kideríteni hova merre jár.. Mit csinál szabadidejébe így nehéz😬😅
2022. ápr. 7. 10:14
 13/23 anonim ***** válasza:
40%
A kórházban a várható ebédidejében ott téblábolni, aztán ha meglátod, megszólítani, hogy jaj, nem tudja hol van a kardiológia vagy hol tudnál kávét inni?
2022. ápr. 7. 10:18
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Ne menj hozzá, mert azzal csak erősödik az orvos-beteg kapcsolat és kevesebb esélye lesz annak, hogy összejönne veled. Meg őszintén szólva nekem kicsit fura lenne hogy érdeklődök valaki iránt és csak azért hogy lássam szét kell tenni a lábam. Oké, ez a munkája, de.. Fura.

Próbáld meg bejelölni facebookon, ha nem vagytok ismerősök lehet, hogy egy csomó dolgot nem látsz, amit amúgy megoszt.

Vagy csak nem szeret kirakni oda semmit, attól még használhatja.

2022. ápr. 7. 10:19
 15/23 anonim ***** válasza:
35%
Vagy betelefonálsz a kórházba, h X doktor meddig rendel, aztán utána a kórház parkolójában rögtönözni valamit?
2022. ápr. 7. 10:20
 16/23 anonim ***** válasza:
Szerintem is inkább jelöld be.
2022. ápr. 7. 10:42
 17/23 harebell ***** válasza:
100%
Nagyon szerencsétlen ötletnek tartom bármilyen panaszt, egészségügyi problémát kitalálni, csak hogy találkozhass valakivel. Szerintem is jobb lenne, ha valahogy máshogy próbálkoznál, akár online, akár megpróbálsz "véletlenül" összefutni vele.
2022. ápr. 7. 11:16
 18/23 anonim ***** válasza:
100%
#4 Már nem azért, de az én facebookom is így néz ki, de attól még használom a messengert.
2022. ápr. 7. 11:42
 19/23 anonim ***** válasza:
0%
Mondd, hogy hüvelygombára gyanakszol és vizsgáljon meg.
2022. ápr. 7. 11:42
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
18. Enyém is. Évek óta nem posztoltam meg csak egy képet sem.
2022. ápr. 7. 12:09
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!