Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ilyen esetben?
Figyelt kérdés
Van egy férfi ismerem, most volt az esküvője nyáron.
De teázgatni, beszélgetni hív ismerős alapon, lehet hogy én gonolom túl, de lehet, hogy valamit akarna tőlem.
És ennek a férfinak a drága jó édesapja írosgat szintén, és azt akarja legyek a párja.
Küldött nekem képeket stb.
A fia és köztem csak ismerősi kapcsolat van.
Egyébként összejönnék az apjával simán, csak mint gondolna az ismerősöm rólam, hogy az apjával járok.
Te meg nyugodtan gyere össze az apjával. Majd összecsiszolódnak a dolgok.
29/F
2022. márc. 31. 01:20
2/16 A kérdező kommentje:
Nem értem
2022. márc. 31. 01:29
3/16 anonim válasza:
Jó, akkor leírom érthetőbben.
2022. márc. 31. 01:32
4/16 A kérdező kommentje:
Nem mentem el teázni a fiával. Csak ismerjük egymást semmi több.
És nem mondta meg a fia nyíltan , hogy akar tőlem bármit is.
Viszont az apja egyértelműen megmondta kereken mit akar.
2022. márc. 31. 01:37
5/16 anonim válasza:
A férfi házas. Őt hagyd békén. Felesége van! Aki nem te vagy! Csak teázni, csak beszélgetni hív téged csak ismerős alapon. Igen te gondolod túl. És igen ő akar tőled valamit. Pl.: meginni veled egy csésze teát, és két korty tea között esetleg beszélgetni is szeretne veled. Nem, nem közös a bögrétek, és nem nyalhatod le a cukrot a kanálról. Már házas, és felesége van! Máshol sem nyalogathatod. :D Az a felesége dolga nem a tiéd. Talán te szeretnéd, de nem szabad... Ellenben ott van az apucija, aki érdeklődik irántad, és állítólag te is iránta. Bár számomra ez kérdéses, hogy csak azért mert valójában apuci pici fia érdekelne, de őt már nem kaphatod meg. Ebben az esetben a vén kecske is jó, az majdnem ugyan az... Az hogy mit fognak fondolni mások az kit érdekel?... Te hagynád, hogy “mások” a te saját boldogságod útjába álljanak, ami talán meghatároz erre az életre?... Na és kik azok a mások? A szomszéd Józsi bácsi, aki kapál a kiskertben? Vagy a 40 éves nő a buszmegállóban? Valóban többet ér az, hogy ők mit gondolnak, mint az amit Te szeretnél? Válassz bölcsen. :)
2022. márc. 31. 01:41
6/16 A kérdező kommentje:
Ha annyira érdekelne a fia akkor igen elmentem volna teázni , és akár két korty között beszélgettem volna vele. De nem mentem.
2022. márc. 31. 01:50
7/16 anonim válasza:
Akkor sem mentél volna ha nem lenne házas, vagy ez elégséges visszatartó erőnek bizonyul?
2022. márc. 31. 01:53
8/16 A kérdező kommentje:
Nem ugrok egyből semmire , jól bevált női praktika.
Igazából jobban érdekel mi van teázni hívás szándék mögött?
Velem akarja megcsalni a feleségét?
Vagy tetszem neki?
Vagy mi a lehet a szándéka?
Miért pont velem akar csevegni?
Érdekes
2022. márc. 31. 01:58
9/16 anonim válasza:
Azt hiszem rossz sorrendben írtad meg a leírást. Talán nem is a fiún van a hangsúly olyan szempontból, hogy neked ki lesz a párod. A fiú csak olyan szempontból került szóba, hogy mit fog szólni, gondolni ha az apja lesz a társad... Esetleg mit fog gondolni az apjáról... És valójában az apa a lényeg a kérdésedben számodra. Bocsi, csak megzavart a bevezetés, miszerint a fiú frissen házasodott, meg a teázásra invitálás, meg te is alulra helyezted a lényeget... Szóval fordítva kellett volna. Először a fontosat, amire a valódi kérdésed irányul... Szerintem nyugodtan gyere össze az apával. Ő már megmondta hogy akar téged. Te is szeretnéd őt... Igazából nincs is valódi kérdés... A részletek meg majd valóban összeforrnak...
2022. márc. 31. 02:04
10/16 anonim válasza:
A nyolcas válaszoddal agyon ütötted a kilences válaszom.
Te mi az amit valóban szeretnél?
Most már kezdek átmenni gonoszba, és azt a forgatókönyvet fogom elfogadni valóságnak, hogy mindenkit akarsz. :D apjástól, fiástól, feleségestől :D Aztán majd családban marad. :D Bocsi, most már kezdem viccesre venni, mert ha tovább foglalkozom ezzel a kérdéssel az már nekem sem használ. További jó boldogulást az életeddel. :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!