Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tennél ezen az esetben?
A párod megkapta az értesítést, hogy a munkahelye már nem kívánja, azaz nem tudja a jövőben foglalkoztatni.
Valahol számított erre, ezért már előtte nézelődött másik helyek után, de semmi. Szakmájában, pláne az eddigi fizetési kategóriájában nem is bíztatják, hogy egy éven belül lesz bármi. Közben jön a számla. És mivel nem a netes trollok, kamu milliomos világa a helyszín, hanem a való élet, így nincsenek millió dolláros bankszámlák, vagy eladni való Goya festmények a WC falán.
Viszont az exe felvenné. Hasonló munkakör, hasonló fizetés, elérhető távolságban.
Ex = A volt nagy Ő. Ő volt a nagy Ő. Nagyobb, mint te.
Mindegy, ki a nő/férfi a sztoriban!
Nem lennek olyan emberrel egyutt, akinek tudom, plane o adja a tudtomra, hogy neki nem en vagyok a nagy O. Ez nem egeszseges...nem tartanek szamarat, de en se lennek masnak az.
Tehat..
#2.
És akkor kikkel és hol ismerkedsz? Hol találsz olyat, aki még nem volt szerelmes? Óvoda? Bölcsőde?
Csak egy kérdés...erre persze az emberek rávágják, hogy...NEM! Soha!
Egyikőtöknek sem lenne állása, nem tudnátok a számlákat fizetni, éheznétek, szüleitek rokonok nem lennének vagy bazira messze...kilátástalan a jövőtök talán utcára is kerülhettek...
Lefeküdnél az exeddel mondjuk 3x is, ha cserébe lenne fizetésetek, és állandó lakhelyetek?
amúgy pedig akivel így vagyok együtt ebben a tudatban: "Ex = A volt nagy Ő. Ő volt a nagy Ő. Nagyobb, mint te."
----> együtt sem lennék!
Elég kilátástalan lehet az életed, hogy vele vagy.
"Ex = A volt nagy Ő. Ő volt a nagy Ő. Nagyobb, mint te."
1. Honnan tudod, hogy így van?
2. Inkább dolgozzon az exénél, mint hogy éhen haljatok. Éhen halni sokkal rosszabb mint szakítani. De még az is lehet, hogy rájön, te vagy a nagy Ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!