Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért jó az ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó az ha egy lány kihasznál egy fiút ismerkedéskor?

Figyelt kérdés

Úgy viselkedik mintha akarna valamit, elfogadja a meghívást, ajándékot, elviteti magát. Aztán meg nem is akar semmit. Utána meg úgy csinál mintha én érteném félre, de akkor mindek fogadja el a közeledést, meghívást ha esze ágában összejönni?

Miért jó ez egy lánynak? Ezek után jó a lelkiismerete hogy kihasznált egy fiút?

2022. márc. 29. 21:09
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
35%

10

Én biztosan nem fogok igy tenni! És vagy olyan férfivel vagyok, aki MINDENHOGYAN a tenyerén hordoz, vagy inkább nem vagyok senkivel!

Amugy meg attol, hogy fizetsz egy vacsorán, vagy ajándékot kapok, még nem fogok tartozni semmivel!

2022. márc. 30. 08:49
 12/16 anonim ***** válasza:
36%
11, nekem nem az a tenyerén hordozás, hogy állandó jelleggel a semmiért zabáltatok valakit.
2022. márc. 30. 09:28
 13/16 anonim ***** válasza:

Engem hasonló előzmények után barátzónázott egy csaj nemrég.

Taliztunk, sokat beszéltünk.

Következő héten benyögi, hogy betegség miatt határozatlan időre lemondaná a következő randit (ekkor már sejtettem, hogy bukta a dolog). Ezután két nappal közli, hogy ő most "igazi randira készül".

Mondom any*d.

F

2022. ápr. 4. 13:28
 14/16 anonim ***** válasza:

12

Ez nekem is hozzátartozik. Én szeretem, hogy a ferjem még mindig hercegnőkent bánik velem. 18 év alatt, egyetlen egyszer sem engedett fizetni. Miután megszületettek a gyerekek, azt sem engedte, hogy visszamenjek dolgozni!

2022. ápr. 4. 14:00
 15/16 anonim ***** válasza:
14. A jobb időkben születek és ezt emberileg értem. Manapság már a tini lányok is azon gondolkodnak melyik férfi tud anyagilag többet nyújtani. Sok hosszú évet még nektek és boldogságot!
2022. ápr. 4. 14:14
 16/16 anonim ***** válasza:

14, ezt hívják elnyomó és bántalmazó kapcsolatnak.

Persze, hogy ő fizet, hiszen az ő pénze, ha egyszer ő jár el érte dolgozni.

2022. ápr. 4. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!