Ez azt jelenti, hogy bizalmatlan vagyok?
Figyelt kérdés
Sokszor eljárok itthonról, sok helyen ismerkedem új emberekkel. Nagyon sokszor van, hogy jól elbeszélgetek egy adott illetővel, aztán amikor kicsit személyesebbe fordul a dolog (úgy értem pl olyanokban, hogy egy városban lakunk és megkerdezi merre, nem akarom elmondani...). Régen sokszor kihasználtak, és ezért a legtöbb embernek elsem hiszem a szavait, mert neki állok kombinálni, hogy ő meg ő össze esküdött ellenem, meg azert írt rám, hogy most jót röhögjön a haverjaival. Ilyenkor sokszor inkább elkuldom az illetőt, de kitudja milyen embereket vesztettem már el így. Mit tehetnek ez ellen? Félek, ha megbízok bennük, csak kihasználnak, pedig már próbáltam. Mindig azt hiszem, a legtöbb embernek hátsó szándéka van, ha elkezd ismerkedni velem. 15/l2017. aug. 4. 21:23
1/1 anonim válasza:
A legtöbb embernek valóban hátsó szándéka van, főleg ha még jó csaj is vagy.
De, akit igazán érdekelsz az nem fogja feladni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!