Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért jó az ha egy lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért jó az ha egy lány kihasznál egy fiút ismerkedéskor?

Figyelt kérdés

Úgy viselkedik mintha akarna valamit, elfogadja a meghívást, ajándékot, elviteti magát. Aztán meg nem is akar semmit. Utána meg úgy csinál mintha én érteném félre, de akkor mindek fogadja el a közeledést, meghívást ha esze ágában összejönni?

Miért jó ez egy lánynak? Ezek után jó a lelkiismerete hogy kihasznált egy fiút?

2022. márc. 29. 21:09
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
71%

Az egójának jó, nem gondol bele a te helyzetedbe.

Sajnálom, hogy ezt történt veled.

2022. márc. 29. 21:14
 2/16 anonim ***** válasza:
29%
ez nem ego.. Csak ingyen meghívás amit hülye lenne kihagyni, ilyenkor semmi erkölcs nincs bennük.
2022. márc. 29. 21:18
 3/16 anonim ***** válasza:
Ez szívás. Sajnálom.
2022. márc. 29. 21:34
 4/16 anonim ***** válasza:
53%

Szóval elfogadott egy kàvét és valami ajàndékot (amit nem illik ugye elutasítani), és utàna beleegyezett, hogy elvidd (gondolom nem ő mondta, hogy "ugye elviszel..."). És ez màr kihasznàlàs...

Én mrg azt hittem, mielőtt a kérdést megnyitottam, hogy vlmi nafyobb volumenű dolog történt...

2022. márc. 29. 21:34
 5/16 anonim ***** válasza:
42%
Szerintem nem az a probléma, hogy elment vele randizni, és utána közölte, hogy ebből nem lesz semmi. Az a baj, hogy eljátssza az ártatlant, aki mit sem tudott a srác szándékairól.
2022. márc. 29. 21:37
 6/16 anonim ***** válasza:
61%
Miért ne fogadnám el a meghívást!???? Nyilván ismerkedés közben derul ki, hogy akarok e veled lenni
2022. márc. 29. 21:41
 7/16 anonim ***** válasza:
26%
Szóval elfogadott egy kàvét és valami ajàndékot" vagy elfogadott egy 10-15 ezres éttermi étkezést ,majd pár pohár drága alkoholos italt a helyi nem túl olcsó presszóban,aztán hazára még egy 4-5 ezres taxi díjjal megajándékozta a csak.. Ha még csak kávé ,meg szendvicsezés lenne..
2022. márc. 29. 22:03
 8/16 anonim ***** válasza:
Lehet szereti ha valaki támogatja.
2022. márc. 30. 00:32
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
7: egyrészt nem írta a kérdező, hogy mi mekkora értékű volt. Màsrészt ha ekkora értéket feccöl bele egy első randiba, akkor meg is érdemli!
2022. márc. 30. 03:27
 10/16 anonim ***** válasza:
0%
Ezért nem kell a nőknek semmit se venni, se fizetni a randin. Pijjogtak, hogy egyenjogúak, akkor ki lehet fizetni, amit fölesznek, meg lehet nekik is a manuszt fuvarozgatni, meg ajándékokat venni nekik.
2022. márc. 30. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!