Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Meg lehet úszni úgy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meg lehet úszni úgy egy randit 2022-ben férfiként, hogy ne kelljen feleslegesen több ezer forintot elkölteni?

Figyelt kérdés

2022. márc. 27. 10:46
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen jó időben elég könnyen. Séta, vagy kiülni valahova. Ha minimális összeget hajlandó vagy költeni, akkor fagyizó.
2022. márc. 27. 10:49
 2/18 anonim ***** válasza:
95%

Én nem vagyok anyagias, de ha már így állsz egy emberhez, elég gáz.

Amúgy meg a séta semmibe nem kerül, de eleve vinnék neki egy kis kedvesség gyanánt valamit

2022. márc. 27. 10:49
 3/18 anonim ***** válasza:
92%

Mitől felesleges? Ha a randi nem éri el nálad egy átlag mozi szórakoztatási szintjét, akkor valamit nagyon ügyetlenül csinálsz.

De még a mozi pénztárnál sem vered az asztalt utólag, ha nem tetszett a film, ugye?

2022. márc. 27. 10:50
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Ingyenes kiállítás/rendezvény - itt a tavasz, gondolom egyre több lesz ilyenekből.

Esetleg séta, de akkor valami szép helyre menjetek.

2022. márc. 27. 10:55
 5/18 anonim ***** válasza:
89%
Akitől pár ezer forintot sajnálsz azt ne akard megdugni se. Ott van Marok Marcsi, őt megúszod ingyen.
2022. márc. 27. 11:13
 6/18 anonim ***** válasza:
98%

Csak akkor, ha nem mész randira. (Ennyi.)

Az igaz sajnos, hogy az árak nagyon mennek fölfele, így egy kiadósabb, valamirevaló randevú bizony már 4 számjegyű összeget igényel Ft-ban.

Viszont szerintem is kicsit elszomorító, hogy úgy kezeled az egészet, hogy "ne kelljen feleslegesen".

Az ismerkedés, randi ebből áll, hogy neked kell mindent is bizonyítanod a csaj felé, még annak ellenére is, hogy utána nem 100%-os a "jutalom"... :,D

2022. márc. 27. 11:23
 7/18 anonim ***** válasza:
94%
Nem tudom hogy állna a pofátok ha a nő is úgy gondolkodna, hogy ne kelljen feleslegesen költenie a randira, és szőrös lábbal, lenőtt hajjal és körmökkel, elnyűtt melegítőben menne a randira. Majd ha komolyra fordul rendbe teszi magát, hogy ne feleslegesen költsön.
2022. márc. 27. 11:28
 8/18 anonim ***** válasza:
33%

#7 Azért ez nagyon gyenge párhuzam. Az igénytelen nőnek az igénytelen férfi a megfelelője. Nekik is kell tenniük a jó kinézetért, fodrász, normális ruhák, karbantartott arcszőrzet pont ugyanúgy kellenek. Vagy te olyan igénytelen férfiakkal jársz randizni, akik ilyenekre nem költenek? A köröm meg csak a nők játéka, hiába próbálják bebeszélni, hogy a férfiak miatt csinálják. A legszebb a sima natúr köröm, az nem kerül semmibe.

Lehet neked pofád van, nekem arcom.

2022. márc. 27. 11:33
 9/18 anonim ***** válasza:
88%
Hat akinek nincs pár ezer forintja az egy igénytelen férfi. Akihez igenytelen nő illik. Tökéletes a párhuzam.
2022. márc. 27. 11:36
 10/18 anonim ***** válasza:
96%

Ha már így állsz hozzá egy randihoz, hogy ne költsél feleslegesen, akkor felesleges randira is menned.

Amúgy lehet kirándulni is menni és sétálni is, de "illik" legalább egy kávéra meghívni a kiszemeltedet.

2022. márc. 27. 11:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!