Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit jelent az, hogy egyre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, hogy egyre kifinomultabb az internetes társkeresés???

Figyelt kérdés
2022. márc. 23. 23:29
 1/7 A kérdező kommentje:
Menjünk túl azon, hogy a nők már mindent rossznak, negatívnak, elfogadhatatlannnak vesznek, mert nem lehetsz elég jó sosem, de ő persze magáról nem így gondolja.
2022. márc. 23. 23:30
 2/7 anonim ***** válasza:
0%
Pedig így van ahogy mondod,pontosan.🤭Hódít a világháló,semmi nem állhat az útjába.
2022. márc. 23. 23:36
 3/7 anonim ***** válasza:
0%

Épp most nézem, már az ágy alatt is női érdekvédő nőlobbi nőjogi, nősegély, nővédő feminista femináci szervezetek vannak, lassan elgondolkodom, hogy már azért beperel valami nő, mert ránéztem, vagy nem úgy néztem, miért néztem, miértnemnéztem, miért szóltam hozzá, miért nem szóltam hozzá............

És akkor kell neki valami isztambuli egyezmény is, hogy bármilyen apróságért meg lehessen kövezni bármilyen férfit.

Vagyis a "hogy utáljuk meg a nőket minél jobban" folyamat szépen lassan halad előre.

2022. márc. 24. 07:56
 4/7 anonim ***** válasza:

3-as:

Miért baj, ha ismerem a jogaimat? Miért baj, ha tudom, hogy feljelenthetem azt a csávót aki az utcán rácsap a seggemre? Miért baj, hogy nem kérünk a bántalmazó kapcsolatból?

2022. márc. 24. 08:39
 5/7 anonim ***** válasza:
48%
4 Ezek egyike sem baj, de sok férfi életét tették tönkre hamis vádakkal. A jog a nők mellett áll. Ha kipattan a fejükből, hogy feljelentenek valakit, annak vége. Ha nem csinált semmit, akkor is mindenki elfordul tőle, mert a nőket senki nem kérdőjelezi meg. Ez már a ló túlsó oldala.
2022. márc. 24. 09:41
 6/7 anonim ***** válasza:

5-ös:

Jelenleg a férfiak több nő életét tették tökre, mint fordítva... de ahh, ne is törődjünk a statisztikákkal...

2022. márc. 24. 09:47
 7/7 anonim ***** válasza:
0%

Nem gondolom, hogy erre az elenne a megfelelő válasz, hogy növeljük a férfiak elleni támadásokat. A statisztikák pedig nem sokat segítenek azokon, akiknek az élete romba dőlt.

A stílusodra nem reagálok, az téged minősít.

2022. márc. 24. 10:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!