Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelent az, hogy egyre kifinomultabb az internetes társkeresés???
Épp most nézem, már az ágy alatt is női érdekvédő nőlobbi nőjogi, nősegély, nővédő feminista femináci szervezetek vannak, lassan elgondolkodom, hogy már azért beperel valami nő, mert ránéztem, vagy nem úgy néztem, miért néztem, miértnemnéztem, miért szóltam hozzá, miért nem szóltam hozzá............
És akkor kell neki valami isztambuli egyezmény is, hogy bármilyen apróságért meg lehessen kövezni bármilyen férfit.
Vagyis a "hogy utáljuk meg a nőket minél jobban" folyamat szépen lassan halad előre.
3-as:
Miért baj, ha ismerem a jogaimat? Miért baj, ha tudom, hogy feljelenthetem azt a csávót aki az utcán rácsap a seggemre? Miért baj, hogy nem kérünk a bántalmazó kapcsolatból?
5-ös:
Jelenleg a férfiak több nő életét tették tökre, mint fordítva... de ahh, ne is törődjünk a statisztikákkal...
Nem gondolom, hogy erre az elenne a megfelelő válasz, hogy növeljük a férfiak elleni támadásokat. A statisztikák pedig nem sokat segítenek azokon, akiknek az élete romba dőlt.
A stílusodra nem reagálok, az téged minősít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!