Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire lesz nehéz dolgom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lesz nehéz dolgom ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan 1 hónapja szakítottunk a párommal, akivel 3 évet voltunk együtt. Ő volt az első párom, előtte nem is randizgattam.

A szakításunk óta főként magamra koncentráltam, ami tényleg jót is tett, és még legalább 1 hónapig így is szeretnék tenni.

Viszont ha már késznek érzem magam az ismerkedésre, akkor szeretnék regisztrálni Tinderre. Soha sem próbáltam még az applikációt, nem is merek hozzá nagy reményeket fűzni, de azért érdekelnének a ti tapasztalataitok.

Magamat egy értelmes lánynak tartom, egyetem utolsó évében járok éppen. Szeretek új embereket megismerni, így nem bánom, ha nem találok ott kapcsolatot, de sikerül megismernem klassz embereket.

Nektek nőként, hasonló életkorban milyen tapasztalataitok vannak a Tinderrel?

2022. márc. 18. 18:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
57%
Szerintem Tindert kerüld, de te tudod. Hány éveseket preferálsz?😀
2022. márc. 18. 18:55
 2/13 anonim ***** válasza:
76%

"hasonló életkorban"

Valaki látott életkort?

2022. márc. 18. 18:56
 3/13 anonim ***** válasza:

Én férfiként élek meg hasonlót. Mi 2 hete szakítottunk. Nem ő volt az első kapcsolatom de az első akit szívből szerettem.

Mivel elég magányosan érzem nélküle magam ezért majd el kell kezdenem ismerkedni. Azt majd meglátom .időt állok készen de nehéz lesz. Valószínűleg tinder lesz belőle de nem túlzottan várom, csak jó lenne ha valaki lenne beszélgetnék, randizhatnék, közös programokat szervezhetnénk újra.

2022. márc. 18. 19:42
 4/13 anonim ***** válasza:
Én facebook társkeresőnek adtam esélyt. Rengeteg felesleges köröm volt. Viszont ott volt az az egy kivétel, akivel viszont tökéletesen összepasszoltunk.
2022. márc. 18. 20:05
 5/13 A kérdező kommentje:

1!

Sosem próbáltam még, így kíváncsi vagyok rá, mindenképpen teszek egy próbát aztán meglátjuk milyen lesz :D

20-23 év

2022. márc. 18. 22:04
 6/13 A kérdező kommentje:

2!

Totál igazad van, írogatom itt, hogy milyen intelligens vagyok, erre a lényeget nem írom le :D Menstségemre szóljon, hogy nem vagyok egy nagy gyakorizós

20 éves vagyok

2022. márc. 18. 22:05
 7/13 anonim ***** válasza:
72%
Tinder a legjobb. 1-2 óra alatt tele lesz a naptárad jobbnál jobbakkal.
2022. márc. 18. 22:08
 8/13 anonim ***** válasza:
57%

Amúgy "egyetem utolsó évében járok éppen" meg "20 éves vagyok".

Lehet már öreg vagyok, de nekem még 5 év volt az egyetem (orvosoknak meg 6). Vagy nem csak 20 éves vagy de zseni is és rövidítetted az általános/középiskolát?

2022. márc. 18. 22:09
 9/13 A kérdező kommentje:

7!

Azt elfelejtettem leszögezni, hogy szexkapcsolatot, barátság extrákkal dolgot, egyéjszakás kalandot vagy bármi ilyesmit elutasítok, tehát ilyen szempontból nem biztos, hogy olyan gyorsan betelne az a naptár :D

2022. márc. 18. 22:10
 10/13 A kérdező kommentje:

8!

3 éves a szakom, 6 félév.

Valószínűleg öreg vagy ;)

2022. márc. 18. 22:11
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!