Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mennyire lesz nehéz dolgom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire lesz nehéz dolgom ismerkedésnél?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Lassan 1 hónapja szakítottunk a párommal, akivel 3 évet voltunk együtt. Ő volt az első párom, előtte nem is randizgattam.

A szakításunk óta főként magamra koncentráltam, ami tényleg jót is tett, és még legalább 1 hónapig így is szeretnék tenni.

Viszont ha már késznek érzem magam az ismerkedésre, akkor szeretnék regisztrálni Tinderre. Soha sem próbáltam még az applikációt, nem is merek hozzá nagy reményeket fűzni, de azért érdekelnének a ti tapasztalataitok.

Magamat egy értelmes lánynak tartom, egyetem utolsó évében járok éppen. Szeretek új embereket megismerni, így nem bánom, ha nem találok ott kapcsolatot, de sikerül megismernem klassz embereket.

Nektek nőként, hasonló életkorban milyen tapasztalataitok vannak a Tinderrel?

2022. márc. 18. 18:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Aha, hát az én időmben azt még sima főiskolának hívták, manapság meg szar BSC-nek.
2022. márc. 18. 22:12
 12/13 A kérdező kommentje:

11!

Ne kezdjünk el vitatkozni arról, hogy mi volt régen, meg hogy most milyen szar minden, légy szíves ;)

2022. márc. 18. 22:16
 13/13 anonim ***** válasza:

Nem kezdünk, csak kíváncsi voltam hogy sikerült 5 éves egyetemet lenyomnod 3 év alatt ;).

Tindert pedig úgy és arra használod amire te akarod. Tindernél pedig egyszerűen nincs jobb manapság. Nőként közel végtelen mennyiségű faszi közül válogathasz arra a célra, amire te szeretnél. Ne is gondolkodj tovább ezen.

2022. márc. 18. 22:19
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!