Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vajon igazaz mond? Nem tudom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon igazaz mond? Nem tudom eldönteni és nem akarom hülyét csinálni magamból...

Figyelt kérdés
Egy társkereső oldalon megismerkedtem valakivel. Eleinte csak beszélgettünk, mondtam neki, és mindig írta, hogy milyen jól érzi magát velem. Aztán egyszer szóva került a szex. Mondtam neki, hogy még nem érzem úgy, hogy lefeküdnél vele. (viszont az érzelmeim egyre erősebbek lettek iránta és ezt röviden tudattam ia vele mindig.) Értékelte mindezt, mert eléggé szeretethiányos. Mondtam, hogy akkor szexelünk, ha én is akarom és várni fog türelmesen. Telt múlt az idő és 2x megpróbáltam kilépni az egészből, mert úgy éreztem, hogy nem én kellek neki, stb és őszintén elmondtam neki, mit gondolok. Mindkét alkalommal mondta, hogy ne és kellek neki én és nem a szex miatt van velem, szeret velem lenni és érzi, hogy szeretek vele lenni és ne írjak többször ilyet, mert rosszul esik neki és nagyon szeretne találkozni még velem és nagyon szeretne boldoggá tenni. Elhittem. Kétszer is visszasírja magát, pedig én a második után ellenkező esetben hagytam vola menni. Erre az egyik kedves barátom mutatta, higy rendszeresen feljár a társkeresőre, sőt neki még képet is küldött puszis smiley-kkal. Pedig azt mondta, hogy párhuzamosan sosincs kapcsolata, azért az nem korrekt.... Lehet, hogy most sincs (még), de akkor miért csapja nekem olyan durván a szelet, miért nem hagyott menni, ha ennyire nem bír a vérével és másnak is írogat?
2022. márc. 20. 08:09
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Csakhogy legyen egy kerete a kérdésnek. Szakítottam vele. Tele voltam mindig kétellyel, nem tudtam megbízni benne, így meg nem működhet egy kapcsolat... Jobb így! Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2022. ápr. 11. 11:50
 12/12 anonim ***** válasza:
Teljesen jó, helyes döntés volt.
2022. ápr. 11. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!