Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon igazaz mond? Nem tudom eldönteni és nem akarom
hülyét csinálni magamból...
Figyelt kérdés
Egy társkereső oldalon megismerkedtem valakivel. Eleinte csak beszélgettünk, mondtam neki, és mindig írta, hogy milyen jól érzi magát velem. Aztán egyszer szóva került a szex. Mondtam neki, hogy még nem érzem úgy, hogy lefeküdnél vele. (viszont az érzelmeim egyre erősebbek lettek iránta és ezt röviden tudattam ia vele mindig.) Értékelte mindezt, mert eléggé szeretethiányos. Mondtam, hogy akkor szexelünk, ha én is akarom és várni fog türelmesen. Telt múlt az idő és 2x megpróbáltam kilépni az egészből, mert úgy éreztem, hogy nem én kellek neki, stb és őszintén elmondtam neki, mit gondolok. Mindkét alkalommal mondta, hogy ne és kellek neki én és nem a szex miatt van velem, szeret velem lenni és érzi, hogy szeretek vele lenni és ne írjak többször ilyet, mert rosszul esik neki és nagyon szeretne találkozni még velem és nagyon szeretne boldoggá tenni. Elhittem. Kétszer is visszasírja magát, pedig én a második után ellenkező esetben hagytam vola menni. Erre az egyik kedves barátom mutatta, higy rendszeresen feljár a társkeresőre, sőt neki még képet is küldött puszis smiley-kkal. Pedig azt mondta, hogy párhuzamosan sosincs kapcsolata, azért az nem korrekt.... Lehet, hogy most sincs (még), de akkor miért csapja nekem olyan durván a szelet, miért nem hagyott menni, ha ennyire nem bír a vérével és másnak is írogat?
Köszönöm, hogy leírtad. Valóban ezt kell tennem. És olyan kellemetlen, 27 vagyok, tehát nem mondanám tapasztalatlannak magam annyira és mégis hülyére tudnak venni, de nagyon hiányzik egy társ mellőlem, egyedül élek évek óta...
2022. márc. 20. 08:22
3/12 anonim válasza:
Több vasat tart a tűzben. Egyszerűen csak dugásra hajt minél több csajnál. Egy ilyentől nem várj komoly kapcsolatot, csak szexkapcsolatot keres, semmi többet. Te vagy a sokadik a sorban és talonban a többi mellett.
Tehát téged is dugni akar és még sok másik lánnyal is egyidejűleg.
Amit írt, az csak maszlag, kamu szöveg, amit hallani akar a nő. Nem gondolja komolyan.
Tiltás, törlés! Tovább lépés
2022. márc. 20. 08:27
4/12 anonim válasza:
Hát ez szörnyű! Hogy mik vannak manapság! El se hiszem.
Amúgy baromira tapasztalatlan vagy, kár az ellenkezőjének hitében ringatnod magad.
2022. márc. 20. 08:28
5/12 anonim válasza:
Beraktad barátzónába, szex nem is volt, mégis mit vársz?
Teljes joggal van társkeresőn.
2022. márc. 20. 08:37
6/12 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam neki, hogy nem is lesz szex, de 2 hónapja találkozgatunk. Ő írja mindig, hogy találkozzunk másnap is, mert hiányzom niki és jó kis programokat talál ki mindig. Én annyira igaznak hittem... De igen, full tapasztalatlan vagyok ezek alapján...
2022. márc. 20. 08:43
7/12 anonim válasza:
4 Ne haragudj ,de ha te ismerkedsz és minden szépet és jót ígérnek/mondanak neked ,akkor te a gömbödből megjósolod ,hogy az adott férfi igazat mond vagy sem ?Vagy alapból úgy állsz hozzá,hogy hazudik és ha esetleg nem úgy van ,akkor téged néznek idiótának?Miért lenne ennyiből tapasztalatlan a kérdező?Minden ismerkedéshez kell idő,hogy kiderüljön mi lesz belőle.
2022. márc. 20. 09:27
8/12 anonim válasza:
A szexre megy csak
2022. márc. 20. 10:03
9/12 A kérdező kommentje:
Azt nem értem, hogy miért könyörögte magát vissza mindig???? Hamár vannak alkalmi dolgai??? Miért akar bolondítani tovább?? Miért éri meg neki velem kínlódni?? Egyébként rosszul írtam, ő mondta mindig és nem én, hogy akkor lesz szex, amikor én úgy érzem, hogy akarom és vár türelmesen.
Ne haragudjatok, hogy leírom, de annyira el vagyok keseredve, minden szavát elhittem. És ma is olyan szépeket ír, beszéltük telefonon és olyan őszintének tűnik mindig. Hogy tudja így megátszani magát? De azt hiszem, hogy a holnapi találkozó alkalmával szépen "szakítok" vele.... 😔
2022. márc. 20. 11:10
10/12 anonim válasza:
7-es, oké, hogy előre nem tudni és az ember többnyire bizakodó. De mikor visszanyalja magát, esetleg többször, ott azért van némi tapasztalatlanság.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!