Egy diáknak nem áll jogában eldönteni rajta akar-e lenni az érettségi tablón? Mit kell ügyet csinálni abból ha nem akar?
Mondjuk persze úgyis a diáké a végső szó nemes egyszerűséggel azért mert a tabló fizetős és ha nem fizet, a fotós nem teszi őt rá.
És akinek ezzel gondja van majd max kifizeti helyette (nem fogja..)
de nem értem mit kell ezen tanári oldalról problémázni? Ha nem akar rajta lenni akkor nem lesz rajta és kész. Ő dolga nem? meg ő pénze is, és más pénzére ne osztogassunk tanácsokat.
azért se értem mert ugye a téma nagyon hamar rövidre lett zárva: a diák nem fizet egy petákot se a fotósnak és az nem rakja rá.
a tanár(ok) meg pattog(nak) emiatt.
hát fizessék ők ki és megoldva.
(de nem fogják)
"De miért nem akarsz rákerülni?"
mert gyűlölöm az osztálytársaimat és eszem ágában nincs 5 ft-ot se fizetni azért hogy kapjak egy fotót amin rajta vannak.
miért fizetnék én ezért? Ha NEKEM fizetnének hogy rajta legyek, akkor se lennék rajta!
"utólag jo visszagondolni "
Hát én nagyon örülnék ha már VISSZA kéne gondolni rá és nem benne lennék.
"Gyakorlatilag egy éve nem találkoztatok..."
Minden héten van "kontaktóra" váltottan ami kötelező. egy héten 2x bejárunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!