Egy diáknak nem áll jogában eldönteni rajta akar-e lenni az érettségi tablón? Mit kell ügyet csinálni abból ha nem akar?
Mondjuk persze úgyis a diáké a végső szó nemes egyszerűséggel azért mert a tabló fizetős és ha nem fizet, a fotós nem teszi őt rá.
És akinek ezzel gondja van majd max kifizeti helyette (nem fogja..)
de nem értem mit kell ezen tanári oldalról problémázni? Ha nem akar rajta lenni akkor nem lesz rajta és kész. Ő dolga nem? meg ő pénze is, és más pénzére ne osztogassunk tanácsokat.
Vannak olyan tablók ahol van egy közös csoportkép és úgy vannak + külön
Ha nem akar rajta lenni, nincs mit erőltetni.
Nálunk is sokan nem akartak, mert kövér csúnya stb...
Sőt nekem is gáz, mert elől kicsit görbe a fogam... Így nyomtatta ki, pedig retusálásról volt szó... Kértem retusálja de + 3500-ért retusálta volna.
Bezzeg egy másik lánynak automatikusan lett retus pedig neki se voltak szépek. Legalábbis azt mondta nem fizetett plusz
Kérdező, mikor kezded majd el az érettségi bankettes kérdés sorozatodat? Arra várnunk kell még néhány hetet?
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak..
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__tanarok-iskolatarsak..
22
Ő fizetett, csak nem pénzben. :P
Hát én megértelek. Több mint tíz éve érettségiztem és ruhelltem az egész muhisztit ami kezdődött a szalagavatoval aztán végződött a tablofotozassal.
Rohadtul nem nezegetem a tablokepemet, ugyanis nincs belőle egy darab se.
Szerintem kevés ilyen ember van, röhej hogy nem hagyják azt az egyet-egyet kimaradni ezekből hanem raeroltetik. Egy munkahely már megint más, ott mondjuk jó esetben nem kell minden szart elviselned, mert legfeljebb lépsz.
Mondjuk én azóta csak értelmesebb közösségekben kerültem munkahelyen is
A tanár azt is figyelembe veszi, hogy az embernek vannak korszakai.
A maganügye a diáknak, hogy rajta lesz e a tablón vagy nem, ebbe nem szólhat bele a tanár.
VISZONT
A tanár agya úgy jár, hogy a diak 1-5-10 vagy több év múlva is így gondolja e, nem bánja e meg. Ezért is erősködnek a kirandulásoknál, a különböző tradícióknál, mert lehet a gyerek 30 vagy 60 éves korában azt mondja, hogy nem került rá a tablóra és lexarja, lehet azt mondja, hogy sajnalja, hogy nincs rajta az iskolai tablón, pedig most szívesen megmutatná a gyerekének, unokanak vagy, amikor bemegy egy rokon miatt az iskolába vagy osztálytalalkozóra, jó érzés lenne mégis látnia magát.
Nem lehet tudni, hogy ez egy korszak vagy ez valami örök és a tanár ettől óvná a diákját, hogy, ne banjameg a döntését, mert épp egy rosszabb korszaka volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!