Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Férfiak! Mit reagálnátok ha...?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Mit reagálnátok ha...?

Figyelt kérdés

Ismerkedtek-randiztok egy cuki, aranyos, kedves nővel. Szolidan, visszafogottan öltözködik, kevés sminkkel.

Többedik randin, mikor szex a téma és lekerül a textil, meglátjátok hogy van egy szép igényes, színes teljes hátas tetkója.

Addig nem beszélt róla mert nem került szóba.

Mit reagálltok?

Az ilyesmit "illik" előre mondani?

2022. márc. 20. 02:20
1 2 3 4 5
 11/45 anonim ***** válasza:
73%
Semmit nem reagálnék, talán szex után kérdeznék róla.
2022. márc. 20. 06:36
 12/45 anonim ***** válasza:
95%
Kérdezz rá, hogy neki van-e tetoválása, ebből már kiderül a beszélgetés során, hogy mi a véleménye úgy általában, és könnyebb szóbahozni, hogy neked is van.
2022. márc. 20. 06:44
 13/45 anonim ***** válasza:
80%
Nem mondom hogy tetszene elsőre. De ha én eljutnék egy csajjal az ágyon ott nem csak szexet van. Ha érzek iránta valamit akkor jó helyen van a tetkó. Ilyen apróságok(hibák) miatt nincsen barátnője sok pasinál. Azt mindenhol nyafognak.
2022. márc. 20. 06:54
 14/45 anonim ***** válasza:
51%

Ha fontos a palinak, kérdezzen rá ő, ha nem teszi, és csalódik, akkor így járt, ez az ő sara.

Neked nem kell magyarázkodnod meg előhoznod.

2022. márc. 20. 07:23
 15/45 anonim ***** válasza:
69%
Az ilyesmit illik és célszerű is előre megmondani, mert van olyan férfi, aki irtózik a tetoválásoktól (például én is), és minek vesztegessétek egymás idejét? Nem kell nagy feneket keríteni neki, egyszerűen csak félvállról meg lehet említeni, hogy X idős korodban egyszer csak gondoltál egyet, és a hátadra nagy tetoválást csináltattál.
2022. márc. 20. 07:40
 16/45 anonim ***** válasza:
62%
Kerülném.
2022. márc. 20. 07:42
 17/45 anonim ***** válasza:
60%
Ha tényleg jó a hatás tetkó, sőt tetszene...
2022. márc. 20. 07:53
 18/45 anonim ***** válasza:
72%

Én tetko ellenes voltam .aztàn vàlàs utàn lett egy ezt hozta ki belőlem és olyat csinàltattam amit sosem bànok meg az egyetlen jó döntésem van fenn az alkaromon ..

Aztàn egy csalodàs utàn lett egy màsodik az aminek meg jelentése van szàmomra..de ezek olyan helyen vannak ha akarom mutogatom ha nem polot húzok :) akinek meg nemtetszik így jàrt :) lett volna mellettem mikor annyira lennt voltam.. de erős voltam túléltem dolgokat nem menekültem alkoholba drogba vagy hagytam hàtra azokat akik fontosak.

2022. márc. 20. 08:20
 19/45 anonim ***** válasza:
24%
Hasonlattal élve "a szép virágot megszagolom, de ha egy kutya telibefossa akkor már nem."
2022. márc. 20. 09:32
 20/45 anonim ***** válasza:
48%
Az egész hátas, egész testes tetkók nem tetszenek, szóval erősen kérdéses.
2022. márc. 20. 09:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!