Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Néhány csaj miért tart tartalé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Néhány csaj miért tart tartalékban fiút?

Figyelt kérdés

Milyen kapcsolata lehet azzal a fiúval ha már tudja előre hogy vége lesz?

Meg annak a fiúnak nem megalázó akit tartalékban tart, hogy majd csak akkor lesz jó amikor szakítanak?

2022. márc. 16. 21:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

#10 tökéletesen értem miről beszélsz. szintén hosszú utat bejártam már, amivé váltam az egy hiteles, erős karakter, betonfix határokkal. imádnak kötekedni velem az emberek, itt végképp, de semmi nem ér célba, nem vagyok hajlandó ugy reagálni ahogy ők akarják, ettől csak mégjobban utálnak de ez pontosan igy van rendben, aki viszont hangosan kimondva példaértékűnek tart, áldásom rá, az az én közegem, akik tanulni szeretnek és alázatosak.

a tételmondatom az az h a lehető legminimálisabban élj érzelemből. fejezd ki nyilván de kizárólag a megfelelő helyen, időben és véletlenül se hagyd h érzelem vezérelt legyél. minél több érzelem irányit, annál inkább nincs karaktered.

2022. márc. 16. 22:56
 12/20 anonim ***** válasza:

Az ilyen csajok pont csak arra jók, hogy megdugják őket, aztán rövid úton repülnek is. Az a röhely,hogy számukra a hűség egy ismeretlen fogalom.

Voltam én is egy csajjal így, hogy csak szexre jártunk össze, bár ő szeretett volna többet, de soha nem tudtam volna bízni benne, meg gyereket és esküvőt akart, én meg nem.

Jóban voltunk és megbeszéltük mindent, így tudtam, hogy ismerkedik, én kérdzetem is, hogy akkor félreálljak, de a válasz az volt, hogy megtart.

Hogy mennyire nem volt tisztában a gerinctelenségével azt az bizonyítja, hogy este ment az új pasihoz, de reggel még munka után együtt voltunk a kocsiban. Akkor aludt ott először. A durva az volt, hogy utána a pasi részegen irogatott a csaj növérének, hogy megdugná, persze egyből met az infó. A csaj utána meg ott bőgött, hogy milyen szemét a pasi. Ez se jutott el a tudatáig, hogy ő azért nagyobb szemétséget követett el.

2022. márc. 16. 23:21
 13/20 anonim ***** válasza:
Hogy van az, hogy erkölcsileg elítéled, de azért dugsz vele?
2022. márc. 16. 23:27
 14/20 anonim ***** válasza:
58%
#13 gondolom az erkölcs a szellemben lakozik, nem a farokban 🤣🤣🤣
2022. márc. 16. 23:29
 15/20 anonim ***** válasza:
29%
#13 Nem az, hogy erkölcsileg elitélem, hanem hogy agyilag nem volt teljesen oké a csaj ha ennyire nem volt tisztában azzal, hogy mit tesz. Szexre összejártunk de ennyi, többet nem akartam tőle.
2022. márc. 16. 23:59
 16/20 anonim ***** válasza:
#5 mert melegek
2022. márc. 17. 03:07
 17/20 anonim ***** válasza:
41%
15 Egyrészt de, erkölcsileg ítélted el. Másrészt ez akkor lenne hiteles, ha távoltartanád magad attól, akiről ezt gondolod. Onnantól, hogy lefekszel vele, te sem vagy különb semmivel.
2022. márc. 17. 08:59
 18/20 anonim ***** válasza:
#17 Csak én nem csaltam meg senkit ezzel. Neki ez tök természetes volt, de ahogy írtam, ha őt vágták át akkor meg volt sértődve. Meg az a pasi vesse rám az első követ aki egyedülállóként kihagyja a szex lehetőségét! :)
2022. márc. 17. 10:12
 19/20 anonim ***** válasza:
Hívő bolttulajdonos vagyok. Elítélem a lopást, kivéve ha én olcsóbban jutok általa a lopott áruhoz. Akkor nincs vele baj. Ettől én még hithű keresztény vagyok, végül is nem én loptam. 😇
2022. márc. 17. 10:43
 20/20 anonim ***** válasza:
#19 Van egy ilyen vicc is, hogy "Korábban nagyon szerettem volna egy biciklit, de szegények voltunk sosem futotta rá, pedig rengeteget imádkoztam az Úrhoz, hogy ajándékozzon meg egy kerékpárral. Aztán megvilágosodtam és rájöttem, hogy Isten nem így működik. Inkább loptam egy bringát magamnak, majd elmentem meggyónni"
2022. márc. 17. 10:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!