Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A jóképűség ugye szubjektív,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jóképűség ugye szubjektív, nem objektív?

Figyelt kérdés

Van akinek Brad Pitt, van akinek Steve Buscemi, van akinek DeVito.

Korrekt?

2022. márc. 6. 16:38
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

10: Részben értem a célzást, viszont 2 dolgot látnod kell:

1. A 90-es években minden srácnak Pamela Anderson volt Baywatchos szettben a falán

2. Nézd meg, hánynak lett olyan barátnője, mint a fiatal Pamela

A knight rideres poszterekről nem is beszélve, gondolom ma sem Pontiac TransAm-el jársz a kisboltba.

Tehát az, hogy milyen poszterek vannak, nem feltétlenül a valóságot tükrözi.

2022. márc. 6. 19:22
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

10.

Talán Di Caprio!

2022. márc. 6. 19:23
 13/20 A kérdező kommentje:

9

Igen, talán a szűk állkapocs egyik lagnagyobb probléma, mert ha ronda is vagy, de szélesebb a fejed attól még fériasnak hat és bejöhet egyes nőknek, de ha ronda is vagy és férfiatlan is a fejed az duplán szívás.

Dehát le kell győzni az akadályokat, csak légy magabiztos és humoros és máris a lábaid előtt fognak heverni a csinosabbnál csinosabb macák.

2022. márc. 6. 19:27
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Maradjunk annyiban, hogy sokkal könnyebb úgy csajoznod ha ilyen vagy :

[link]

Mint ha ilyen: [link]

2022. márc. 6. 19:48
 15/20 A kérdező kommentje:

14

Az itteni lányok majd szólnak, hogy nem igaz, mert nekik a második jobban bejön.

2022. márc. 6. 20:18
 16/20 anonim ***** válasza:
100%
14. Ezekhez képest még én is jobb vagyok még sincs senkim xd
2022. márc. 6. 21:42
 17/20 anonim ***** válasza:
0%

Google -> Golden Ratio, Fibonacci sequence, Vitruvian Man, mate choice copying.

Nem fejtem ki szazadszorra, az elmult 10 evben mar csillioszor leirtam....

[link]

[link]

37F incel

2022. márc. 6. 23:04
 18/20 A kérdező kommentje:

8

Ekkora baromságot. Hogy lenne már hús alapú az aszimmetria amikor a hús magához a csonthoz kötődik. Ha meg csont alapú akkor mégis mi a büdös frászt csinálsz? Ha valakinek túl hosszú/keskeny a feje/homloka azzal mit csinálsz? Csontkovács?

2022. márc. 9. 00:56
 19/20 anonim ***** válasza:

Most látom, hogy a 11 mekkora baromságot írt.

Jah, nem Pontiaccal járok és nem dugom Pamela Anderson-t, de csak azért, mert nincs lehetőségem.

2022. márc. 9. 08:12
 20/20 anonim ***** válasza:
19: És? Nem is lesz. Mint ahogy nem leszel filmsztár, űrhajós, stb. Szóval a realitásoknál kell maradni, ennyi a lényeg. És előbb-utóbb mindenki a realitáson talaján eszmél. Kit érdekel mit álmodott 16 évesen valaki? Az a lényeg, hogy a való életében mi van!
2022. márc. 9. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!