Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne szimpatikus nektek egy ilyen férfi tinderen?
Figyelt kérdés
Aki kiírja a bemutatkozásába, hogy csak 60 kg alatti nőket keres.2022. márc. 4. 13:22
31/32 anonim válasza:
Ha valaki így gondolkozik (nekem ezzel ninvs bajom, mindenkinek más az idealja) szerintem kiirnia nem kéne, hanem majd az első talin eldonteni, hogy akarja e folytatni, külsőre bejott e neki a csajszi vagy nem. Lehet tényleg minden második nap edz es amugy halál jó alakja van de 70 kilo, megse látszik mert izmos, vagy csak szimplán olyan alkat aki hajlamosabb a hizasra, beteg, vagy sokat eszik, neki az tetszik ha duci, szerintem nem kilo alapján kéne ítélni hanem hogy kín hogyan oszlik el.
En 177 cm vagyok, pont 60 kilo, megsincs hasam és az arcom is vekony, és lány vagyok persze
32/32 anonim válasza:
Nem lenne szimpatikus. Egyrészt szerintem semmi értelme nincsen ezt kiírni tinderen... minek írnád ki? A tinder úgy működik, hogy jobbra húzod a neked szimpatikus, vonzó stb. lányokat és, ha ők is annak találnak téged szintén jobbra húznak téged, matcheltek, lehet örülni. Látod a képeket, az alapján el tudod dönteni, hogy tetszik-e vagy sem, nem? De. Aztán, ha téged nem csak az ilyen lányok húznak jobbra, akkor sincsen semmi, mert őket meg te nem húzod jobbra és így nem matcheltek. Másrészt pedig felszínesnek gondolnám, nem fogok hazudni. A kiló csak egy szám, nem jelent semmit, ugyanakkora súllyal teljesen máshogy is nézhet ki két ember.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!