Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne szimpatikus nektek egy ilyen férfi tinderen?
nézzétek a sok sértett dagi nőt, játsszák az eszüket, hogy nem zavarja őket
"Gratulálnék", na persze XD
Hát egy ilyen alapján nem feltételezném hogy sok esze lehet. Mármint az tök jogos hogy xy testalkatú párt keres, mindenkinek joga van válogatni, de azért ez elég nagy gyökérség, mégis mihez képest 60 kg?? Teljesen más testalkatú egy 60 kilós nő, ha mellé 140 cm meg ha 180 cm magas.
Szóval ez így ebben a formában szimpla sötétség.
#12 vagyok
Kieg.: Arról nem is beszélve, hogy mennyire nem mindegy hogy zsír vagy izom az a 60 kg...
"versenyezni az úr kegyeiért"
Meghalok 😂😂 hánehogymá :D gondolom a válaszoló kegyeiért viszont borsos árat kell fizetni
Szimpatikus nem lesz tőle, de bajnak sem baj. Pláne hogy hiszem is, hogy a férfiak többségének alap hogy vannak igényeik testsulyra - ha mondják, ha nem.
Ha amúgy normális (pl nem sértődik meg, ha a nőknek is vannak igényeik vele szemben, vagy később, amikor már családot alapítanak, nem rohan szülés után 1-2 hónappal prostizni, mert jaj, ő nem bírja szex nélkül, márpedig az undorító feleségéhez nem fog hozzányúlni) akkor tartsa csak magát az igényeihez, nem gond.
azt ír ki amit akar, pont mindenki lefossa
viszont a BMI egy faxság
a tömör izom kb 10-szer nehezebb, mint a zsírszövet
nem mindegy a testkompozíció
Elég visszataszító dolog így, ráadásul a a súly nem minden. Nem mindegy, hogy 10 kiló zsír vagy izom van a hölgyön. Szóval lehet két azonos magasságú nőnél, ugyanazon súllyal, az egyik vékony a másik duci.
Amúgy én 170/52 vagyok, szóval nem érint, de nem lennél tőle szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!