Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire lenne szimpatikus nektek egy ilyen férfi tinderen?
176 cm magas, 58 kilós nőként (a kérdés kedvéért most gyorsan lemértem magam), forgatnám a szemem, majd mennék tovább.
Aki ilyet ír, az elég ostobán áll a dologhoz, ugyanis az összképet érdemes nézni, nem a számokat.
Nekem csak az az egy gondolatom van, hogy ez egy kicsit túl behatároló dolog, lehet hogy tetszene neki valaki, aki nem pont annyi, vagy akkora, vagy belsőre sokkal jobban illik hozzá.
Úgy fogalmaznék inkább, hogy vékony testalkatú, vagy törékeny lányt keresek.
Más felől az ilyen dolgok nekem egy kicsit olyan előérzetet adnak, hogy mivel számodra ez a döntő tényező, akkor ha pl szülök neked gyerekeket, nem leszek 60 kg, akkor már nem fogsz szeretni, kívánni? Ha idősebb leszek, akkor elhagysz egy fiatalabb hölgyért aki 60 kilós?
😆😆😆
Külső megfog belső megtart, enis ezt vallom, de szerintem ez egy faszag. Valakinek tok jol all ha van rajta pár +kilo és egyeltalan nem látszik, plusz lehet 185 centi magas a csajszi
Ezzel csak elüldözöd a vékony normális lányokat is. Mint mikor azt hangoztatjátok, hogy egy kapcsolatban meg akarjátok szabni, hogy mit vegyen fel a barátnőtök. Lehet, hogy pont egy visszafogottan öltöző lányt fogtok ki, de elijesztitek a kontrollmániátokkal.
Másrészt azért is hülyeség, mert egy 60 kilós lány lehet vékony és kövér is a magassagától függően. Ha egy magas lány írja ki, hogy ő 180 cm feletti férfit keres, akkor a 180 cm az 180 cm marad attól függetlenül, hogy kövér vagy sovány a pasi.
"elijesztitek a kontrollmániátokkal."
bizony lányok, érdemes nektek is leszokni erről
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!