Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem mondja a srác, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem mondja a srác, hogy találkozzunk?

Figyelt kérdés

Már volt több randink, a legutóbbin szex is volt, de nem tűnt el utána, nem erről van szó, meg írni is ír, csak már lassan 2 nap eltelt a legutóbbi találkozó óta, és szóba sem hozta, hogy szeretne látni...

Ilyen esetben soha nem tudom, hogy mit kellene csinálni. Igen, tudom, én is megkérdezhetem, de azért az elején még csak nem nekem kellene nyomulni, nem? Kínosnak érezném, és hogy csak azért menne bele, mert én akartam.. Nem tudom. Akár az sem kizárt, hogy pont azt szeretné, ha szóba hoznám.

Szerintetek ilyenkor mi van?

2022. márc. 3. 12:41
 1/7 anonim ***** válasza:
87%
Annyira nem összetett: ha a srác várakoztatása túlhaladt a tűréshatárodon két dolgot tehetsz. Megkérdezed vagy elengeded.
2022. márc. 3. 12:49
 2/7 anonim ***** válasza:
74%
2 nap? Legyél türelmesebb. Akkor aggódj, ha már legalább 1 hét eltelt.
2022. márc. 3. 12:50
 3/7 A kérdező kommentje:
2-es, igen, de ő mondta, hogy szeretne sokat velem lenni...
2022. márc. 3. 13:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Nőként mondom, hogy a férfiak is szeretnek visszajelzést kapni. :) Nyugodtan írj neki, hogy pl mi a terve hétvégére, vagy csak kérdezd meg, hogy mikor ér rá legközelebb.
2022. márc. 3. 14:05
 5/7 anonim ***** válasza:
50%
2 nap ilyen rámenős vagy már az elején szegény csávó😂
2022. márc. 4. 11:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Már viszket mi két nap után megint
2022. márc. 4. 11:56
 7/7 anonim ***** válasza:
Mert biztos büdös a szád. Rohad a beled. Na meg lehet a lábad is
2022. márc. 5. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!