Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Autizmussal élőknek hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Autizmussal élőknek hogyan sikerül párkapcsolatot kialakítani, egyáltalán randizásig eljutni? Azokra gondolok, akiknek igényük van kapcsolatra.

Figyelt kérdés
Valahogy mindig elrontom a dolgokat már az ismerkedésnél, a flörtölés, játszmázás, célozgatás egyáltalán nem megy. Ami felém irányul, azt nem veszem észre, amit én próbálok kifejezni, azt rendre félreértelmezik, csak a nyílt, egyenes kommunikáció vezet nálam eredményre. Eddig 2 kapcsolatom volt, mindkettőnél én kockáztattam és kezdeményeztem az elején nőként. Akik szintén autik, ti hogyan kezdeményeztek (ha ez megtörténik)? Van-e erre valami jól bevált sablon, ami megkönnyíti az ismerkedést? Mikor mondjátok el a másik félnek, hogy nem neurotipikus a gondolkodásotok, egyáltalán hogy kommunikáljátok le az állapototokat? Ezekről szinte sehol senki nem beszél, interneten is szinte használhatatlan tanácsok vannak. Érdekelnének személyes tapasztalatok.

2022. márc. 2. 23:16
 1/4 anonim ***** válasza:
31%
Egy embert ismerek, aki félig autista. Szerintem sosem volt senkije.
2022. márc. 2. 23:52
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

én se értek ezekhez egyáltalán, nekem is volt 2 kapcsolatom mindkettőt a másik fél kezdeményezte míg végül lett belőle valami, és sajnos mindig totális katasztrofával zárult

magamtol valószinüleg nem sikerült volna, révén önbizalmam bátorságom sose volt

és fogalmam sincs hogy lesz a következő, már ha lesz

F/28

2022. márc. 3. 01:01
 3/4 anonim válasza:
61%
Hogy lehet valaki félig autista ? 🙈
2022. márc. 3. 08:09
 4/4 anonim válasza:
Nekem barátom van, vele jól kijövök. Mondjuk ő is kicsit autisztikus, mindenesetre jól megértjük egymást.
2022. ápr. 22. 17:58

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!