Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inike kérdése:
Egy éttermi randevú (vacsora) átlag mennyi ideig tart?
Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi, ha beülök egy randira a partneremmel, akkor a rendelésfelvétel, étel elkészülése, evés (közben beszélgetéssel) mennyi időt vesz igénybe. Kezdő egyedülálló anyuka vagyok és érdekelne, kb. milyen időtartamra szerezzek gyerekfelügyeletet.2022. márc. 2. 23:03
1/10 anonim válasza:
bruttó 3 órát érdemes rászánni azért. miért étterem, ki találta ki?
2/10 A kérdező kommentje:
A kiszemeltem szeretne étterembe menni. Szeretünk jókat enni és ebben a hideg időben beltéri programra van szükség. Mi mást lehetne csinálni egy kisvárosban?
2022. márc. 2. 23:09
3/10 anonim válasza:
így kerek a sztori, jó szórakozást majd
4/10 anonim válasza:
Ha a kiszemelted autóval jön, akkor érdemes plusz egy-másfél órát rászámolni, mert amennyiben jól sikerül a randi, akkor vacsora után gálánsan hazavisz, de útközben tesztek egy kitérőt a kiserdő felé.
6/10 anonim válasza:
Szerintem is 3-3,5 óra.
Ott van az út is.
Ne nagyon siess hazafelé, ha jólérzitek magatokat. Gondolom hazavisz, de lehet hogy megálltok valahol beszélgetni a kocsiban is, ott jó idő van.
Vagy egy séta esetleg mellé belefér.
8/10 Ypszilon1980 válasza:
Nem igazán vagyok híve az első randin éttermi talinak. Mi van pl., ha kikéritek ez ételt és kiderül, hogy nem szimpatizáltok? Evés közben meg beszélgetni, hát nem igazán tudsz. Odamész, ott eszel, hazamész, az szerintem is kb. 3 óra, de egy randira így kiszámolva nem lehet elmenni. Egy nem éttermi talira viszont pont elég, ha szimpatikusak vagytok egymásnak.
9/10 anonim válasza:
#1: Muszáj volt? Persze, a nő tukmálta rá, mert kulönben soha nem jutna el étterembe, ha valaki nem fizeti ki neki? Ezt akartad hallani? Szánalmas volt megkérdezned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!