Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha élőben minden tökéletes, cseten miért rontja el a srác?
Még csak randizgatunk, de lényegében már összejöttünk, folyton kézen fogva megyünk pl, és élőben imádok vele lenni, annyit beszélgetünk, látom rajta, hogy odavan értem, annyira figyelmes, stb. Mindig mondja azt is, hogy találkozzunk még.
Aztán a talik között meg teljesen fura... Nem is nagyon ír, válaszolni is 1-2 sort, semmi smiley (kivéve közvetlenül tali előtt, amikor egyeztetünk, akkor normális), és ezt nem tudom hová tenni... Honnan lehet tudni, hogy valaki csak nem az a csetelős típus, vagy csak szívat? Nem ismerem még annyira, nem tudom, mennyit telefonozik/dolgozik.
De azt tudom, hogy pár hete költözött a városba, és mondta, hogy mennyire örül, hogy megismert, így máris kicsit kevésbé érzi magát egyedül. Ez alapján nem valószínű, hogy lenne másik lány.
2-es, mondok egy példát. Én próbáltam kedves lenni, megkérdeztem, melyik kávézóban volt végül (mondta, hogy ott fog dolgozni), aztán leírta a nevét, meg hogy hol van, és ennyi. Azóta sem írt semmit egész nap. Most egy ilyen kommunikációval szerinted mit kezdjek? Ha láthatóan csak kényszerből válaszolt egy sort, én biztos nem fogom zaklatni.
Csak tényleg annyira nagy a kontraszt, élőben nagyon beszédes, nagyon kedves.
Basszus miért mit kéne erre a kérdésre válaszolnia? Nem azt kérdezted, hogy hol volt? Arra az a válasz, hogy az x kávézóban az y utcában. Vagy mesélje el, hogy milyen alsónadrágot vett fel az alkalomhoz?
Én se írnék többet, mert van más dolgom is egész nap.
Mert nem ér rá, dolga van éppen, tanul, nincs jó kedve, nincs kedve beszélgetni, sportol, faj valamije, elfogyott a net stb.
Sok minden lehet. De az is lehet hogy unja azt hogy te mondjuk percenként írsz neki, és nem hagysz neki teret.
Kit érdekel amugy a chat az insta meg a többi? Ki se kéne rakni hogy ti együtt vagytok, akkor nem tudnak mit elrontani. Ha eloben jó minden akkor jo minden.
De meg is lehet vele beszélni, van 1 szep szád vagy 2 szép kezed és le tudod neki írni a problémádat, és választ is kapsz rá mi miatt van ez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!