Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ha élőben minden tökéletes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha élőben minden tökéletes, cseten miért rontja el a srác?

Figyelt kérdés

Még csak randizgatunk, de lényegében már összejöttünk, folyton kézen fogva megyünk pl, és élőben imádok vele lenni, annyit beszélgetünk, látom rajta, hogy odavan értem, annyira figyelmes, stb. Mindig mondja azt is, hogy találkozzunk még.

Aztán a talik között meg teljesen fura... Nem is nagyon ír, válaszolni is 1-2 sort, semmi smiley (kivéve közvetlenül tali előtt, amikor egyeztetünk, akkor normális), és ezt nem tudom hová tenni... Honnan lehet tudni, hogy valaki csak nem az a csetelős típus, vagy csak szívat? Nem ismerem még annyira, nem tudom, mennyit telefonozik/dolgozik.

De azt tudom, hogy pár hete költözött a városba, és mondta, hogy mennyire örül, hogy megismert, így máris kicsit kevésbé érzi magát egyedül. Ez alapján nem valószínű, hogy lenne másik lány.

2022. márc. 2. 18:31
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
44%
Ezt nem a srác rontja el, hanem te és nyugi garantáltan el fogod. Ha több eszed lenne egy marék szárított lepkénél akkor arra koncentrálnál, hogy élőben milyen, nem a hülye csetelésre.
2022. márc. 3. 15:01
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
Babám én irogatok neked 24órába privátba várlak hagyd azt lúzert
2022. márc. 4. 11:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!