Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek fog írni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek fog írni?

Figyelt kérdés
24 éves lányként még nincs sok tapasztalatom fiúk terén, most kezdem az internetes ismerkedést meg a randizást. Csütörtökön találkoztam egy fiúval azóta nem hallottam felőle. Azért nem írtam én neki mert legutoljára is én írtam. Van még esély, hogy írjon vagy felejtsem el és ne pazaroljam az időmet?
2022. febr. 27. 09:32
 1/3 anonim ***** válasza:
Ez nagyon kevés infó.
2022. febr. 27. 09:34
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Van meg esely, irni fog, ha magyon unatkozik/a tobbi lany lekoptatja. De szerintem feleselges foglalkoznod vele.
2022. febr. 27. 09:35
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Erre van egy egyszerű ökölszabaly: ha igazán érdekled, akkor fenntartja a kapcsolatot, nem tűnik el szó nélkül napokra.
2022. febr. 27. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!