Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire cinkes a konditerembe lévő recepciós csajnak írni, és ha igen mit?
Figyelt kérdés
Konditerem recepciójánál van egy gyönyörű lány aki egyszerüen magával ragadott. Ritkan látom csak; diákmunkás szerintem. Mennyire lenne ciki írni neki ? 26 vagyok. Élőbe nem igazan megy a csajozás sajnos.2022. febr. 14. 16:49
1/18 anonim válasza:
Majd én odamegyek, melyik hely ez? Lehet benn kiabálva edzeni am?
2/18 anonim válasza:
Mond neki hogy van egy klassz bélyeg gyűjteményed, van -e kedve felmenni megnézni.
JA meg előtte mond neki hogy jó a segge :)
3/18 anonim válasza:
meg h nyalnál róla egy kis bcaa-t
4/18 anonim válasza:
Számomra mindig kiabrandito volt az amikor elkezdett írogatni egy pasi akinek bármikor lett volna lehetősége odajonni hozzám, de eloben egy szót sem mer szólni..
7/18 A kérdező kommentje:
Akkor offolom a témát inkább. Úgy sincs esélyem na meg magamat égetném.
2022. febr. 14. 17:42
8/18 anonim válasza:
Hiába töröltetted a válaszomat, pontosan tudod, hogy igazam van!
Ha jó csaj, az odajáró nagy kanok fogják pakolgatni, nem Pistike a Gyakoriról.
9/18 anonim válasza:
Élőben nem opció odamenni hozzá?
10/18 A kérdező kommentje:
De opció, csak kérdés milyen ürüggyel milyen dumával.. Lehet ráveszem magam :)
2022. febr. 14. 19:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!