Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Konditeremben recepciós csajjal hogyan ismerkednétek, hogy ne legyen cink?
Inkább sehogy, mert te leszel azon a héten a 10, aki próbálkozik nála.
Ahová én járok konditermemben pl a tulajdonos dugja az egyik recepciós csajt és az egyik személyi edző nőt is, tehát senkinek nincs esélye nála. A másik pedig egy unott fejű, modell arcú csaj, akinél gondolhatod csak milyen, a top hány százalékba tartozó pasiknak van esélye.
Miért megy egy lány konditerembe dolgozni? Ha erre a kérdésre tudod a választ, szerintem tudod, hogy lehet megoldani, hogy ne legyen cink.
(segítek, ezt nyomd ki te is ennyiszer és van esélyed: https://www.youtube.com/watch?v=oxaVonAJ63w)
Kérdezd meg tőle, hol dolgozik...
Amúgy, ha nem te vagy a legeslegeslegjobb pasi, aki oda jár gyúrni, azt a nőt elfelejtheted.
Ha jó a dumád, akkor nem kell hogy te legyél a legjobban kinéző csávó a terembe. Csak sajnos a kérdés alapján nincs jó dumád :D
Egyébként amikor én jártam konditerembe akkor ott nem volt nehéz ismerkedni a pultos csajjal. Megkérdeztem mi újság, aztán mindig mesélt vmit. Vagy én mondtam el h mi történt velem aznap. Persze esélyem se volt nála, de azért jóban lettünk. Ha a csaj nem olyan beszédesebb fajta akkor nehéz helyzetben vagy
Hát ja nincs meg az a spontán beszelokem mint sokaknak :)
Mondjuk egy iylen laza miujsaggal talan felmerem a terepet legközelebb amikor becsekkol és nincs sor mögöttem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!