Konditeremben recepciós csak nő lehet vagy férfiakat is felvesznek? (többi lent)
Sziasztok!
Fiatal frissen érettségizett srác vagyok de muszáj dolgoznom, hogy segítsem a családot és ha már dolgozom akkor nem akarok gyárba menni vagy Tesco-ba stb, hanem olyat szeretnék csinálni ami valamelyest közel áll hozzám és szívesen csinálnám.
Bár nem vagyok egy "kigyúrt állat", sőt vékony alkatom van de nagyon érdekel az edzés és itthon rendszeresen edzem is de az alkatom és a gyors anyagcserém miatt nehezen hízom, tehát a tömegnövelés eddig csak kis mértékben volt számomra kivitelezhető pláne, hogy elég szegényesen élünk sajnos.
170 centi és 65 kiló vagyok de nagyon érdekel a sport, a kondi és a naturális úton történő testtömeg/izomnövelés és jó lenne ilyen helyen dolgozni. Szerintetek felvesznek így, hogy nem vagyok egy BodyBuilder vagy felesleges is ebbe belegondolnom?
Ha felvennének biztos használhatnám a termet ingyen vagy ha nem is ingyen de kedvezményesen és akkor alakíthatnám a testem kedvemre :)
Előre is köszönöm a válaszokat!
20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!