Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » 20 körüli lányok, ismerkednéte...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

20 körüli lányok, ismerkednétek olyan fiúval akinek nincsenek barátai és emiatt eléggé magányos?

Figyelt kérdés

Amúgy jólelkű,normális, csak nincsenek jó szociális készségei és magának való.

Egy ilyen fiút meg tudnál szeretni?

Vagy defektesnek gondolnád?

2022. febr. 25. 21:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
28%
Kupáld ki magad
2022. febr. 25. 21:02
 2/13 anonim ***** válasza:
29%
Bocsi, de nem. Én sem vagyok ilyen, nekem ez kínos és unalmas
2022. febr. 25. 21:02
 3/13 anonim ***** válasza:
7%

Köztudott, hogy a nők a "jófiúkra" buknak!

Ja nem!

2022. febr. 25. 21:09
 4/13 anonim ***** válasza:
76%

3

Babuci, nem attól leszel jófiú, hogy egy megszólalni képtelen kuka fasz vagy, akivel csak a falat lehet bámulni.

Csodálatos, normális emberek léteznek kiterjedt kapcsolati hálóval, akiket okkal kedvelnek annyian. Nem lesz rossz ember valaki attól, mert nyitott és jó társaság, nem egy unalmas rakás szar egy halom mentális betegséggel.

2022. febr. 25. 21:11
 5/13 anonim ***** válasza:
74%
Ha visszahúzódó is vagy, és nincs barátod, akkor a legfontosabb, hogy OTT legyél, lányközelben. Menjél egyedül nyilván, de menjél. Hosszú idő, és munkás dolog, de majd lesz egy bátor leány, aki megtalál.
2022. febr. 25. 21:18
 6/13 anonim ***** válasza:
54%
Általában sztem pont azok a legunalmasabbak, akik mindenkivel jóban vannak és mindenkivel jópofiznak.
2022. febr. 25. 21:21
 7/13 anonim ***** válasza:
84%

Na de itt a kérdés: ha arra nem rest, hogy párt keressen, akkor miért nem keres ugyanekkora lelkesedéssel barátokat?

Kb ugyanaz a koncepció mindkettő: el kell érned hogy mások megkedveljenek.

Ha meg lesznek barátaid, az már alapból megváltoztatja az életedet, nem leszel magányos, lesz kivel beszélned, magabiztosabb leszel, lesz egyáltalán ismerettsegi köröd, ami nem árt, ha barátnőt akarsz.

Nagyon nem jó dolog ám, ha a társad tőled várja, hogy te legyél az egész világa és az egyetlen emberi kapcsolata. Nem fair ezt várni valakitől.

2022. febr. 25. 21:24
 8/13 anonim ***** válasza:
69%

"csak nincsenek jó szociális készségei"

Bármikor nekiállhatsz fejleszteni, ez nem egy statikus tulajdonság.

2022. febr. 25. 21:48
 9/13 anonim ***** válasza:
47%

"Vagy defektesnek gondolnád?"

Az is, tök mindegy, hogy gondolják-e róla, vagy sem.

"nincsenek jó szociális készségei és magának való."

Ez kb. annyit jelent, hogy az illetőnek a fő megküzdési módszere arra az esetre, ha valami számára nagyon kellemetlen dologgal kell szembenéznie: elzárkózás, redőny le, nulla kommunikáció.

Na most, aki ilyen, az ne akarjon kapcsolatot, mert alkalmatlan rá / pokollá tenné a másik fél életét.

2022. febr. 25. 22:49
 10/13 anonim ***** válasza:
59%

Nem.

Egyrészt ha a szociális képességei rosszak, akkor az egy kapcsolatra is (rossz) hatással lenne, másrészt nem szeretnék valaki egyetlen emberi kapcsolata lenni (nem szeretném, ha rajtam múlna, hogy magányos-e), harmadrészt nekem sok barátom van, fontosak számomra, és nem szeretném, ha emiatt féltékenykedne.

Az, hogy valaki alapjáraton egy jó és normális ember, még egy barátsághoz is kevés, nemhogy egy párkapcsolathoz. Defektesnek nem gondolnám, de ez egy olyan probléma, amit érdemes lenne kezelni.

2022. febr. 26. 00:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!