Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, ő szerintetek hanyas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ő szerintetek hanyas pasi?

Figyelt kérdés

[link]

A csávót úgy képzeljétek el hogy gyakran nem is ő udvarol a lányoknak, inkább azok kezdeményeznek nála..

Legalábbis a múltban, mert már megállapodott ha jól tudom.

2022. febr. 23. 16:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/75 anonim ***** válasza:
100%

"17: brutális! ha neked ő 10/3 én -10/10 lennék nálad..."

17 vagyok, Balázs, és szeretném kérdezni, hogy számodra mi nem tiszta a SZUBJEKTÍV ÍZLÉS jelenségével kapcsolatban? Elismertem, hogy objektíve jóképű férfi, de attól még nem mozgat meg bennem semmit és ugyanúgy nem kellene, ahogy te sem kellenél (mondjuk ezt már leírták páran előttem). Persze, ha az életem múlna azon, hogy választanom kell közületek, akkor nyilván őt választanám, de ha bárkit megkaphatnék, akit szeretnék, akkor én őt szeretném, nem az erőltetett mosolyú doktorbácsit:

[link]

(Lehet szörnyülködni, nem én szabályozom az ízlésemet.)

2022. febr. 23. 20:49
 72/75 anonim ***** válasza:
100%

Relatíve jóképű, ez tény.

Viszont ijesztőnek tűnik a mosolya és nem vált ki belőlem vonzalmat.

2022. febr. 23. 21:42
 73/75 anonim ***** válasza:
100%
3-4, rosszul vagyok ettől a lefittyedő szemformától, fúúúj
2022. febr. 23. 22:42
 74/75 Hintalow ***** válasza:
100%

Nem tudom, kérdezzük meg tőle, egy örökzöld klasszikust felidézve:

"Hanyas vagy te disznó?!"

:D:D

2022. febr. 25. 14:46
 75/75 anonim ***** válasza:
100%
10/7.
2022. febr. 26. 20:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!