Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, ő szerintetek hanyas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ő szerintetek hanyas pasi?

Figyelt kérdés

[link]

A csávót úgy képzeljétek el hogy gyakran nem is ő udvarol a lányoknak, inkább azok kezdeményeznek nála..

Legalábbis a múltban, mert már megállapodott ha jól tudom.

2022. febr. 23. 16:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/75 anonim ***** válasza:
100%

"Ja értem, velem jóindulatúak, a jó pasit meg direkt lehúzzák. Logikus."

És honnan tudod, hogy ugyanazok az emberek "húzzák le" itt ezt a pasit, mint akik téged felértékeltek? :D Amúgy lehet, hogy valakinek te 6-os vagy, de azért sokan csak 3-4et adtak neked általában.

2022. febr. 23. 17:23
 52/75 anonim ***** válasza:
93%
Tök normális, kivéve a kitartás és ambíciók, valamint önkontroll és önkritika teljes hiányát, a feladattudat hiányát, a függőséget, a lustaságot, az igénytelenséget. Ezeket leszámítva, biztos rendes gyerek vagy.
2022. febr. 23. 17:24
 53/75 A kérdező kommentje:

51: ilyen jól emlékszel? szerelmes vagy belém hogy ennyire követsz?

52: te nyilván tökély vagy.

2022. febr. 23. 17:25
 54/75 anonim ***** válasza:
100%
Vannak fokozatok, ember.
2022. febr. 23. 17:26
 55/75 anonim ***** válasza:
100%
Senki sem mondta hogy tökéletesek az itt lévő emberek. De legalább nekünk van önkritikánk. Neked nincs, ez a gond veled. Mindig mindenki a hibás kivéve te.
2022. febr. 23. 17:27
 56/75 A kérdező kommentje:

Nincs önkritikám? Amikor azt állítom magamról hogy ronda vagyok, meg alkoholproblémáim is vannak? Nincs?

Hülye vagy?

2022. febr. 23. 17:28
 57/75 anonim ***** válasza:
100%
#53 Nem nehéz, ha szinte minden héten kiteszed ide a hormonzavaros nagymama fejedet, annak ellenére, és minden alkalommal szétfikáznak. :D
2022. febr. 23. 17:30
 58/75 anonim ***** válasza:
100%
De azt is írod, hogy tök normális vagy amivel azért nem feltétlen ért mki egyet
2022. febr. 23. 17:31
 59/75 anonim ***** válasza:
100%
5 vagy 6
2022. febr. 23. 17:31
 60/75 anonim ***** válasza:
100%

Bazsi, egyrészt, épp az előbb írtad, hogy te 5/10 vagy, vagyis az átlagos kategória alja, másrészt akkor veszed elő a ronda kártyát, mikor az kényelmes. Ezen felül évi 2-6 alkalommal válsz "gyógyuló félben lévő" alkoholistává pár hónapra, persze eközben is egy csomószor iszol, de az esti bor/sör nem számít ugye.

Szóval...

Ami azt illeti, hogy tökéletes vagyok-e? Nem, sőt.

De, amit benned hiányoltam, mind hozom, sőt folyamatosan fejlődök, tudatosan javítom a hibáim, igyekszem, mind anyagilag, mind emberileg, mind a szakmában jobbá válni és más szakmákat is kitanulni, hogy több lábon álljak.

Senki nem tökéletes, de a többség hozza azt ebben a 30 körüli korban, amit magamról írtam és az ellentétét annak amit rólad írtam. Tehát a tök normális necces kijelentés.

2022. febr. 23. 17:33
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!