Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Csajok, ő szerintetek hanyas...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, ő szerintetek hanyas pasi?

Figyelt kérdés

[link]

A csávót úgy képzeljétek el hogy gyakran nem is ő udvarol a lányoknak, inkább azok kezdeményeznek nála..

Legalábbis a múltban, mert már megállapodott ha jól tudom.

2022. febr. 23. 16:28
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/75 anonim ***** válasza:
100%

a 18-as vagyok, jöhet mindkét srác :D De belsőre inkább egy pita.

2022. febr. 23. 17:07
 32/75 anonim ***** válasza:
100%

Nem tetszik

Max 5

2022. febr. 23. 17:07
 33/75 anonim ***** válasza:
100%
Balu akkor ki ez? Komolyan azt hittem az az indiai teniszező, róla láttam egyszer egy ilyen magazinfotót, az villant be hirtelen. Még kifogásolták is, hogy kifehérítették (mint pl Beyoncét, Rihannát is régebben reklámokban).
2022. febr. 23. 17:09
 34/75 anonim ***** válasza:
100%

10/8, csatlakozom azokhoz, akik szerint ez a pont a valóságban találkozna csökkenhetne. Jól beállított kép, szerkesztés, felvett "szépfiú mosoly". Alapvetően egy jóképű pasi, az látszik, hogy elhízva nincs, tehát objektíven a 8/10 mindenképp jár, de nekem is túl mű.

Te Balázs kétlem, hogy sok 5ös értékeléssel büszkélkedhetsz, de lusta vagyok a korábbi kérdéseket visszakeresni. Ha te lennél a kérdés, 3/10, annál semmivel nem több, bár a te esetedben eleve gány fotókat látunk. De sz tuti, hogy világos (vöröses?) hajad van, ami nálam eleve nem nyerő, de ettől még egy objektív vélemény esetén lehetne nagyon magas pontod, lásd őt: [link] Ő is messze van attól, hogy az esetem legyen, sőt, de látom, hogy objektíven nézve, biztos, hogy nők tömegeit vonzza. Legalábbis a jól beállított képein. És ő egyből jó példa arra is, hogy mekkora a különbség a beállított portré fotó és a természetes pillanatban lőtt kép között. Hasonlítsd össze a cikkben azt a képet, mikor a tengerparton jön szembe, mozgás közben van és nevet, azzal, mikor mozdulatlanul egy jól megválasztott pózban és szögből fotózzák. A tengerparti képen átlag felső határ, vagy simán átlag, más képein kifejezetten jóképű, legalábbis szerintem. Másnak annyira kieshet a számára szép határon, hogy képtelen objektíven ítélni, mert a szubjektív véleménye, hogy egyáltalán nem vonzó.

De, hogy rád visszatérjek, a világos haj és bőr kombó mellé, ott a túlsúly, az alkohol miatt püffedt arc és medve test, az állandó hunyorgás és igénytelen/ rosszul megválasztott ruházat. Te, mint írtam objektíven se súrolod az átlagos sáv alsó szintjét se egy olyan skálán, ami a csúnya és a szép között mér, értsd nem a nép korban hozzád illő átlagát, (bár szerintem attól is le vagy maradva, de ez nem biztos) nem, hogy szubjektív vélemény alapján. Csak, hogy az 5/10 gondolatára reagáljak.

2022. febr. 23. 17:09
 35/75 anonim ***** válasza:
100%
Objektíven szerintem minden nő adna rá egy 7-8at legalább, mint ahogy egy heteró férfi is, de attól még nem érez vonzalmat iránta, érted? Mert ez teljesen szubjektív. Ha össze kéne hasonlítanom veled, akkor sokkal magasabbra tenném őtet egy skálán, mint téged, mert egyértelműen nem vagytok egy kategóriák, de attól még ugyanúgy egyikőtök se kellene soha. 😂
2022. febr. 23. 17:10
 36/75 anonim ***** válasza:
100%
Nálam igen-nem van, és nem.
2022. febr. 23. 17:11
 37/75 A kérdező kommentje:
34: csomó 5/10 osztályzatot kaptam már ezen az oldalon a pofámra. Sőt, 10/6 is volt már.
2022. febr. 23. 17:13
 38/75 anonim válasza:
100%
2/10
2022. febr. 23. 17:14
 39/75 anonim ***** válasza:
100%
Akkor nagyon jóindulatúak voltak veled.
2022. febr. 23. 17:15
 40/75 anonim ***** válasza:
96%

Jo pasi! 10/10

Csak nekem nem esetem. Fogalmazzunk így. Meghagyom masnak.

2022. febr. 23. 17:15
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!