Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem ír? Fél tőlem? 25/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír? Fél tőlem? 25/L

Figyelt kérdés
Kb egy hónappal ezelőtt rámírt az egyik volt csoporttársam instagramon és kb 2 hétig beszéltünk. Megbeszéltük (ő hozta fel) hogy találkozunk ès nézünk közösen egy filmet ha végzünk a vizsgaidőszakkal. De ahogy vége lett a vizsgaidőszaknak eltűnt. Azt hittem arra várt, hogy én írjak rá így vártam kb egy hetet és ráírtam de nem sokat beszéltünk. Utàna megint semmi.. de a képeimet amit kiteszek instára látom hogy egyből megnézi. Tény (minden nagyképűség nélkül mondom, hogy elég jó csajnak számítok az egyetemen a visszajelzésekből gondolom) a barátnőm szerint ez a probléma hogy azt hiszik a férfiak hogy elérhetetlen kategória vagyok.A fiúnak pedig még nem volt kapcsolata és nem valami népszerű a nők körében de nagyon jó a humora és engem tényleg érdekelne… Tényleg ez lenne az oka, hogy fél tőlem vagy ez hülyeség? Vagy mi történhetett? Csak lejáratni se akarom magam a női büszkesègemet azért meg szeretném tartani..
2022. febr. 21. 19:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
0%

Előző voltam:

"de a képeimet amit kiteszek instára látom hogy egyből megnézi"

Itt nem én nem tudok szöveget értelmezni,hanem szegény 3 és fél karikás nem tudja összerakni a képletet...

A mai tanult nők amúgy is ilyen öntelt kategória...

2022. febr. 21. 19:57
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
#9: Egy hétig feléje se bagózott a srác. Ráírt, akkor beszéltek egy keveset, de azóta megint semmi. Szerintem a kérdező megtette, amit megtehetett. És ennek semmi köze ahhoz, hogy kinek mi a végzettsége.
2022. febr. 21. 20:22
 13/16 anonim ***** válasza:
23%
...Én sem értem,h. mit kérdezget ilyenről.Ez a hajó már elment.Hiába vergődik a kérdező.
2022. febr. 21. 20:27
 14/16 anonim ***** válasza:
0%

"a női büszkesègemet azért meg szeretném tartani"

Tartsd meg tovabbi 8-10 evig, utana temesd szepen el :)

37F incel

2022. febr. 22. 05:14
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ha írsz egy olyat hogy:

Szomorú vagyok hogy nem lett semmi a filmezesbol az egy nagyon egyértelmű de enyhe jelzes szamara. Ha erre se reagal megfeleloen akkor off, de lehet hogy leveszi hogy amugy te meg mindig erdeklodnely de tegye meg a lepest ő. Tehat fixalja le.

Ez nem megalaztatas.

2022. febr. 22. 10:47
 16/16 anonim ***** válasza:
15-ös Ez tényleg jó ötlet
2022. febr. 22. 11:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!