Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem ír? Fél tőlem? 25/L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem ír? Fél tőlem? 25/L

Figyelt kérdés
Kb egy hónappal ezelőtt rámírt az egyik volt csoporttársam instagramon és kb 2 hétig beszéltünk. Megbeszéltük (ő hozta fel) hogy találkozunk ès nézünk közösen egy filmet ha végzünk a vizsgaidőszakkal. De ahogy vége lett a vizsgaidőszaknak eltűnt. Azt hittem arra várt, hogy én írjak rá így vártam kb egy hetet és ráírtam de nem sokat beszéltünk. Utàna megint semmi.. de a képeimet amit kiteszek instára látom hogy egyből megnézi. Tény (minden nagyképűség nélkül mondom, hogy elég jó csajnak számítok az egyetemen a visszajelzésekből gondolom) a barátnőm szerint ez a probléma hogy azt hiszik a férfiak hogy elérhetetlen kategória vagyok.A fiúnak pedig még nem volt kapcsolata és nem valami népszerű a nők körében de nagyon jó a humora és engem tényleg érdekelne… Tényleg ez lenne az oka, hogy fél tőlem vagy ez hülyeség? Vagy mi történhetett? Csak lejáratni se akarom magam a női büszkesègemet azért meg szeretném tartani..
2022. febr. 21. 19:04
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
43%
Röhögök amikor egyetemisták és fősulis fiatalok kérdezgetnek ilyeneket...Írj rá te,nem szégyen az. 43 F voltam. Nekem csak érettségim van,de több eszem van mint a sok okos tanult embernek...
2022. febr. 21. 19:11
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

Hát ennek több oka lehet:

Valóban, lehet hogy fél tőled, de mivel te visszaírtál neki, belementél a találkába, magyarul a kezdeményezése sikerrel járt, így ezt én valószínűtlennek tartom. Maximum akkor ha nagyon-nagyon kishitű és beijedt. De szerintem a legtöbb pasi azért inkább kihasználná a lehetőséget.

A másik, hogy valami egyéb miatt meggondolta magát.

Minden esetre a helyedben (pláne ha jó nő vagy) elgondolkodnék azon, hogy megéri-e egy olyan sráccal foglalkozni, aki csak úgy lelép. Persze, előfordulhat olyan is hogy valami komoly dolog történt és amit tűnt el, de ha így van, lehet majd megmagyarázza.

De nekem kiábrándító lenne, hogy ő hív el, majd eltűnik, majd ráírok erre alig reagál. Nekem ebből az jönne le, hogy nem érdeklem eléggé. Korrekt voltál, te is léptél, nem reagált, rajta lenne a sor. Majd lesz más aki nem cseszik 2 szót visszaírni.

N

2022. febr. 21. 19:16
 3/16 anonim ***** válasza:
88%
#1: kész csoda, hogy van érettségid, mert a szövegértés nem nagyon megy.
2022. febr. 21. 19:20
 4/16 anonim ***** válasza:
27%
3-as nem értem a problémádat.Nem keresi a kérdezőt a srác.Írtam neki,hogy írjon rá.Itt téged ejtettek fejre ecsém...
2022. febr. 21. 19:23
 5/16 anonim ***** válasza:
86%
4-es "Azt hittem arra várt, hogy én írjak rá így vártam kb egy hetet és ráírtam de nem sokat beszéltünk."
2022. febr. 21. 19:25
 6/16 anonim ***** válasza:
0%
...Írjon rá újra úgy értettem (4-es voltam),de nehogy már itt magyarázkodjam neked te madár. :D
2022. febr. 21. 19:28
 7/16 anonim ***** válasza:
88%
Hát érettségivel nekem ne is, te bohóc :D
2022. febr. 21. 19:33
 8/16 anonim ***** válasza:
82%

#6: Persze, alázza meg magát, hogyne.

Akinek fontos vagy, az keresni fog. Főleg, ha már megbeszéltetek egy közös filmnézést.

2022. febr. 21. 19:33
 9/16 anonim ***** válasza:
23%
Én vagyok a lenézett érettségis újra.8-as is ír hülyeséget.Ha ráír a kérdező a srácra mégegyszer,már megalázza magát.Na ezért utáltam mindig is a nagyképű egyetemista és fősulis embereket...
2022. febr. 21. 19:36
 10/16 anonim ***** válasza:
0%

9-es voltam.Még annyi,hogy aki nem hisz nekem az olvassa el "mélyebben" a kezdő irományt:

"Tény (minden nagyképűség nélkül mondom, hogy elég jó csajnak számítok az egyetemen a visszajelzésekből gondolom) a barátnőm szerint ez a probléma hogy azt hiszik a férfiak hogy elérhetetlen kategória vagyok."

"Csak lejáratni se akarom magam a női büszkesègemet azért meg szeretném tartani.."

2022. febr. 21. 19:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!