Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok! Akikkel randiztok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Akikkel randiztok azokkal milyen arányban jöttök össze? És milyen arányban utasìtjátok el?

Figyelt kérdés

2022. febr. 21. 15:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Eddigi életem során kb 15-20 férfival randiztam, hárommal jöttem össze, ezek hosszú kapcsolatok is lettem. A legtöbbel max 1-2 randi, meg néhány, akivel több.

22L

2022. febr. 21. 15:10
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Én akivel már randi volt, azt soha nem utasítottam el. Olyan több volt, ahol mindketten éreztük, hogy nem egymást keressük, de ezeknél a csávó sem próbálkozott utána, szóval nem volt kit elutasítani. Azért azt legtöbbször a férfi is érzi, ha nem sikerült jól a randi, és nem keres. Legalábbis ez az én tapasztalatom.
2022. febr. 21. 15:15
 3/5 anonim ***** válasza:
45%
Ha valakivel már randizok, azzal általában csak akkor nem jövök össze, ha nem megbízható, nem alkalmas arra, hogy tervezzek vele. Rengeteg ember van, aki jól néz ki, emberileg megfelel, de elköteleződni nem bír és szórakozni akar meg hetente egyszer találkozni és addig egy szót sem szólni hozzám. Ezzel nem tudok mit kezdeni, ebből így a szememben sosem lesz kapcsolat. Szóval 10-ből ha 1-el próbálok meg valami értelmeset ténylegesen
2022. febr. 21. 15:22
 4/5 anonim ***** válasza:

Kb 10 randiból 2 volt akivel komolyabban is el tudtam volna képzelni, abból csak egy akart komolyat is

22L

2022. febr. 21. 15:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Nagyjából 5 férfival randiztam, abból 3-ból lett komoly kapcsolat (egy 1,5 éves, egy 4,5 éves és ami most is tart 2,5 éve). A másik kettő: az egyik sráccal csak úgy elmentem randizni, pedig sejtettem, hogy nem kellett volna, nem is volt több. A második meg kitalálta, hogy még az exét szereti :D.
2022. febr. 21. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!