Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Második randi a nőnél?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Második randi a nőnél?

Figyelt kérdés

Beszélek egy férfival, aki mutat is érdeklődést( több órás telefonálás), de máskor meg nem keres, nem valami egyszerű eset.

Kitalálta hogy mi lenne ha nálam lennénk és csinálnánk valami vacsorát közösen.

Tudja hogy nem fogok vele lefeküdni, vannak elveim és ezekből fixen nem engedek!

Mit tennétek?

2022. febr. 17. 23:14
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
0%

Nem feküdnék le vele.

Amúgy mi pontosan a kérdés tárgya? Hogy van-e jövője a kapcsolatnak? Hogy lefeküdj vele?

2022. febr. 17. 23:19
 2/38 anonim ***** válasza:
100%
Nekem ez attól függ, hogy mióta és milyen minőségben ismerem. Ha pl jó ismerősi, akár felszínes baráti viszonyban voltunk, akkor talán beleférne, de ha most ismertem meg nemrég, akkor nem. Még egy idegen, egyáltalán nem érezném jól magam, ha nálam lenne, hiába randizunk. Meg eleve fura, hogy nem ő hív át magához téged, hanem a hozzád találja ki a programot..
2022. febr. 17. 23:19
 3/38 A kérdező kommentje:

Ő jelenleg nem egyedül él, hanem egy családtagjával, meg neki van autója és ebből a szempontból jobb.

Viszont a kérdés az hogy ez nem fura e, mire megy ki a játék

2022. febr. 17. 23:21
 4/38 anonim ***** válasza:
40%

"Tudja hogy nem fogok vele lefeküdni, vannak elveim és ezekből fixen nem engedek!"

XDDDDD

mik az elveid? nézzen ki jól?

2022. febr. 17. 23:25
 5/38 anonim ***** válasza:
18%
az ugye megvan h dugás nélkül is lehet főzni? kurvára senkit nem érdekelnek az elveid, még azt se tudod ki fia borja de már túltolod az egészet, hisztizel mint vmi hülyegyerek aztán ha meg lelép mert egy flúgos retardált kattant némber vagy akk meg meg leszel sértődve meg mutogatsz rá h nem tud kezelni egy ilyen nőt mint te. szánalom vagy te is az összes többivel együtt, ássátok el magatokat
2022. febr. 17. 23:28
 6/38 anonim ***** válasza:
91%

“az ugye megvan h dugás nélkül is lehet főzni?“

Baszki, én azt hittem, hogy ez egy urban legend.☹️

2022. febr. 17. 23:30
 7/38 anonim ***** válasza:
52%
bocsi, sőt a mikulás is..hát h mondjam..
2022. febr. 17. 23:32
 8/38 A kérdező kommentje:

Milyen kedves emberek😂

Nem tolom túl, csak leírtam infóként hogy részemről nem erről szól amit ő tud is, nem kalandozgatom, ha nagyon bejön akkor sem szexelgetek második alkalommal

2022. febr. 17. 23:40
 9/38 anonim ***** válasza:
20%

szia

oké

szia

2022. febr. 17. 23:43
 10/38 anonim ***** válasza:
91%

#5. Dugulj már el, te szerencsétlen! Teljesen jogos, hogy kételyei vannak a kérdezőenk. ALig ismeri a férfit. Aztán ha valami történik, akkor meg a szerencsétlen fajtád jön azzal, hogy miért engedte be a lakására.

Kérdező, te tudod, hogy bízol-e benne, milyen a személyisége. Nálam erősen jelezne a vészcsengő, ha a pasi a második randin hozzám akarná meghívatni magát.

2022. febr. 17. 23:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!