Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Magyarországon miért divat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magyarországon miért divat felvágni a párkapcsolatokkal?

Figyelt kérdés
2022. febr. 16. 22:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Here we go again
2022. febr. 16. 23:55
 12/17 FoxtrotLidérc ***** válasza:
100%

Balázsom. Intelligens ember nem tesz ilyet, a prolik/rosszabb fajta újgazdagok véleményére (akinek egy partner mindössze berendezési tárgy) meg nem adunk.

Ha a kérdés lényege az, hogy miért beszélünk a mindenkori párunkról örömmel/szeretettel, a válasz egyszerű: Mert boldogok vagyunk az oldalán. Nem fogjuk a boldogságot letagadni adott kontextusban, csak mert valakinek nem tetszik...

2022. febr. 17. 00:49
 13/17 anonim ***** válasza:
50%

Én viszont azt látom, hogy ezt már leginkább férfiak teszik, nem is a nők.

A férfiak villognak a csudaszép barátnőjükkel.

2022. febr. 17. 08:40
 14/17 anonim ***** válasza:
Csak nem elmentél melózni Bazsi? Kevesebb a kérdés...:D
2022. febr. 17. 11:00
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem sok a kisebbségi komplexusokkal küzdő ember, akinek az egyetlen flexe, ha van valakije, ezért vágyat érez, hogy mutogassa. Szerintem a normális emberek megtartják maguknak a magánéletet, de nyilván vska az tűnik fel, aki felvág vele. Kicsit lássunk a dolgok mögé
2022. febr. 17. 11:49
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia, Balázs! Képzeld múltkor láttam facen egy kommentedet, megismertelek képről.

Nem félsz, hogy ennyire kiadod itt magad arccal az embereknek? Egyrészt tök jó, hogy ilyen kis rajongótáborod alakult ki, de azért szerintem tök veszélyes lehet, hogy ennyire könnyű összekötni a valódi profilod és életed a gyk-s munkásságoddal.

2022. febr. 17. 12:02
 17/17 anonim ***** válasza:
Társadalmilag kialakult, hogy értékesebb vagy, ha van valakid. Hibásnak, selejtesnek gondolhatnak, nem keltél el, nem kellesz senkinek, ha egyedül vagy. Hogy miért alakult így társadalmilag, ennek a részletes kifejtéséhez, megmagyarázásához kevés vagyok, én ezt látom és szerintem magam is így gondolom, magamról, másokról is. N 45 egyedülálló
2022. febr. 17. 12:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!