Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Manapság divat szó nélkül eltűnni az ismerkedés során vagy én fogom ki ezeket?
Egy éve vagyok fent egy netes társkereső oldalon,de a 99%,akivel beszélek úgyse lesz belőle semmi sem.
Sokan a randira hívásomra is igent mondanak,aztán szó nélkül eltűnnek,én pedig napokig reménykedem hogy majd hátha összejön a találkozó.
Miért nem lehet megmondani konkrétan hogy nem akarnak tőlem semmit? Miért kell hülyiteni hogy igent mondanak a randira,aztán mindenféle kifogásokkal jönnek?
Ti is tapasztalatok ezt hogy ismerkedes során szó nélkül eltűnnek?
Nem az, hogy divat, hanem inkább lehetőség, mert a tinder világában mindig van jobb.
de a jelenség kapott saját kifejezést, ghosting. Ghostingolás, magyarban is terjed.
Ilyen ez a webshop. Unalmas lettél, nem tetszel neki, nem volt szex. Majd keres olyat aki tetszik neki, akivel 3 nap alatt a szex is összejön.
Nem tűnt még fel hogy a kor emberek már nem vár, nincs türelme, mindent azonnal akar? 4 hónap??? Ennyi idő alatt már sokan szakítanak is, és ebből 3.5 hónap csak a napi rendszeres szexről szólt. Welcome to real World!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!