Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire hatékony manapság a Tinder?
Amennyiben a szexpartner=siker, hatékony.
Csak jól kell kinézni és nem szabad összetett mondatokat írni senkinek.
Ja és semmi esetre se vedd komolyan, akit ott találsz, mert akkpr azonnal idiótának fog tartani és eltűnik.
Szórakozásra jó, de nem érdemes nagy reményeket fűzni hozzá. Én csak egy hónapja használom és már 2 csaj megvolt nekem onnan,de úgy komolyabbat nem könnyű onnan kialakítani, mert a legtöbben nem is azt keresnek, meg hát én se tudnám hosszútávon elképzelni azokkal,akiket ott ismerek meg.
Bármilyen hülyén hangzik, én eddig a legtartósabb,legminőségibb netről megismert kapcsolataimat a gyakorikérdések.hu-n találtam meg.
"Amennyiben a szexpartner=siker, hatékony."
Akkor is, ha férfi vagyok, és csak a csinosabb nőkre áll fel? :D
Ha nem vagy akkora barom lúzer mint én akkor bőven müködik.
De mivel nem varázslat, azért ha 10/3-5 fickó vagy akkor ne a 10/8-10 csajokat hajtsd...
2 és fél éve voltam fenn a Tinderen pár hónapot, valamint idén.
Első alkalommal sokkal több lány volt, egyezés is, szereztem onnan barátnőt is, alkalmit is.
Másodjára azt tapasztaltam, hogy átment a Tinder a lányok részéről Instagram követők gyűjtésébe. 2,5 éve még több ,,átlagos" ember jött szembe, sokkal több ismerős is, most meg szinte csak ilyen Insta-követő gyűjtők.
Van a Tinderen normális ember (hehe, én is ott voltam), mert jöttek szembe ismerősök, akikről tudom, hogy vállalható emberek, de sajnos a többség az hulladék. És idén nagyon érezhető volt. Minden második csaj kiírja a magasságát, hogy a férfiak érezzék, hogy mi a mérce, egy kirakat-szemétdomb az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!